Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kb. ugyanazt írtuk le.
meglátjuk, tényleg félő, hogy az x-f1 az utód.
bár ez biztató (éljenek a neten terjedő pletykák):
"Yes. Just over a month ago at Photo Plus Expo, one of Fuji's senior rep's said several things about the X10. One was that we should expect it some time next February, and the other is that although his preference was for a larger sensor, the X10's replacement would have some nice improvements but would use the same size sensor. So that's what I'm expecting, but whether it turns out that way or not remains to be seen."én amúgy még a keresőről is lemondok, ha muszáj, csak tegyenek rá egy izgalmasabb obit és kész.
-
Tulku
veterán
Az a baj Nord hogy ezt én is vágytam, de rájöttem hogy egyhamar nem lépi meg senki...most szerintem a fuji biztos nem...
Ha normális evf-es kompaktot akarok ajánlani, nem tudok mást írni, mint venni kell egy eladó x100-at...nincs zúm, de az összes többi bőven kárpótol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest