Hirdetés
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorZoli
Topikgazda
válasz
Ixion77 #105888 üzenetére
Előtte levő körben viszont jó késő került is, valahogy az uccso nap. Nem tudom mi legyen, azt mondjátok már délelőtt meg kéne csinálni?
Ha azt írják hogy csak az a lényeg hogy érkezzen be, akkor talán délutánnak se kéne későnek lennie. Vagy még ma jóvá kell hogy írják az értékpapírszámlán ami általában minimum fél nap?
Nem tudom nem-e arról szól ez az egész hogy beugrasszanak minket. -
dugo_
veterán
válasz
Ixion77 #105888 üzenetére
Többször felmerült már, ez alapján tényleg csak a rendszeres utalási megbízás esetén érvényes a kedvezmény:
Ez már csak az én nyomorom, hogy ott bankolok, de azért leírom, mielőtt más is belefutna stresszhelyzetben, hogy az új OTP Internetbankban és Smartbankban 29, 30, 31-ei indulónappal nem rögzíthető rendszeres utalás, mert nem teljesülne februári hónapokban, ezért vissza kell menni az OTP Direktre, ott még normális a felület és az első utalástól függetlenül meg lehet adni a további hónapok utalási napját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest