Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyobis
tag
válasz
mgoogyi #36284 üzenetére
Én már korábban beszálltam volna szerintem, amikor még mélyponton volt, de csak most kezdtem el pénzügyekkel foglalkozni.
Szerintem még mindig megéri, úgy gondolom hogy inkább emelkedni fog még egy ideig, bár megfontolandó.
Ugyan ez az illető a dollár vagy egyéb népszerű devizák gyengüléséről is szólt. A "mennyiségi enyhítéssel" kapcsolatban talán.
Ugye ha növelik a pénz mennyiségét a rendszerben akkor az (durva) inflációhoz fog vezetni.Radikális vagyok, nekem a 100% nemesfém sem hangzik ijesztőnek.
Rövid távú cél hogy a megtakarítás megtartsa az értékét, és ha jön egy árzuhanás részvények vagy ingatlan terén akkor legyen miből bevásárolni.
Ja. Egy új válságra vagy mire várok, szerintem most minden túl drága, meg merem kockáztatni hogy érdemes várni, még akkor is ha egyesek arra buzdítanak hogy az ember még véletlenül se próbálja meg időzíteni a piacot, még akkor sem ha esetleg 50%-ot bukok egy éven belül, mert az 30 év alatt akkor is pozitívba megy majd át.
Amúgy bennem megfordult hogy az ilyen cikkeket olyanok terjesztik akik pont hogy azt akarják hogy a többiek mellélőjenek a DCA stratégiával, hogy aztán ők maguk minél jobban járjanak.
Ugyan ez felmerült bennem a túlzott diverzifikációkkal kapcsolatban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kés topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest