Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
lemusz #132922 üzenetére
Bizonytalan vagyok nem-e kutyaharapást szőrével akarok orvosolni azzal hogy most EU-s ETF-et akarok venni.
Mármint hogy ezt nem most kellene csinálni, pont hogy majd most a VWCE-t lenne érdemes gyarapítani ahogy egyre olcsóbb és olcsóbb lesz (vagy valami S&P 500-at, akár a SPY-t ha az All world helyett az szimpatikusabb).Mindenesetre azt is túlzónak érzem hogy a US gazdaságot leírjuk teljesen. Trump csak belehajított egy téglát a fekáliás vödörbe, a tőzsdét pedig a hangulat irányítja. Túl régóta nem követem ezt, de az elmúlt évben is volt nem egy példa erre. Április hátralévő napjai szerintem sokat elmondanak majd a csapásirányról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest