Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Ehhh, Görbét hagyjuk ki a dologból...
Rajz nemigen megy, grafikát kevéssé próbáltam, egyszer vetemedtem írási kísérletre, de szerencsére megsemisült. Naplót nem vezetek, mit írnék bele...? Egyébként ha most a kreatív vonalat próbálod boncolgatni, nagyjából ez a maximum amit nyújthatok:
[L]http://ond.vein.hu/~rasputin/q3_main.html[/L] -
-
anaqer
veterán
1 jóhaver + max. tucat alak akivel köszönök egymásnak ha összefutunk, esetleg ''nemtod mikó' lesz zéhá? tucc adni jegyzetet?'' szintű eszmecsere.
Nem tartom jó ötletnek másokra akaszkodni, nyilván nekik is megvan a maguk élete. Nem feladatuk, hogy engem szórakoztassanak, nem ? De a mozis dologgal most legalább megkacagtattál, Veszprémben nincs mozi. ( Így hidd el, megyeszékhely mozi nélkül...! ). Tudom, persze nem csak a mozi van, nem hidd, hogy csak kifogásokat keresek.
Ezen a Ph! talin még gondolkozom, készül mostanában valami? -
anaqer
veterán
Mhm. Hát, nem tudom.
Az a baj, hogy mindennél előbb _nekem_ kellene megváltoznom. Ha másért nem, hát azért, hogy egyáltalán engedjek még magamnak elég időt arra, hogy valamiféle csoda bekövetkezhessen, és ne hamarkodjam el a dolgokat. Eddig is kivárásra játszottam, de mostanában valahogy rosszabbul tűröm az egészet. -
anaqer
veterán
Igen, erre én is gondoltam utána, logikus is.
Csak nem tartom valószínűnek, hogy sor kerülne családalapításra. Egyrészt nem volt még beszélő viszonynál komolyabb kapcsolatom senkivel. Másrészt mivel nem járok ''csak úgy'' szórakozni ( ZH utáni ivászatok nem játszanak! ), _esélye_ sincs igazából, hogy összefutok valakivel, nemhogy olyannal, akivel le tudnám élni az életemet. Harmadrészt pedig gyerekekkel szemben bitang rossz a tűrőképességem: ha véletlenül meghallok két kisiskolást ''beszélgetni'' a buszon, meglátom őket idétlenkedni az utcán, na azzal a világból ki lehet kergetni. Bőgésről, ugrálásról, nyafogásról, egyéb létfunkciókról szó se essék.
Sajnos nagyon mogorva egy f@sz tudok lenni. -
Som@
őstag
Hm. Lett volna ma egy üzleti találkozó. Magándolog. 15 órára volt megbeszélve a találkozó. Eljöttem a munkahelyemről, átutaztam a fél várost.
Erre a nő el sem jött. De még csak fel sem hívott, hogy közbejött valami. Átszerveztem emiatt a délutánom...
Mára ennyi volt. :(((
Kihalófélben lévő állatfaj vagyok, azt hiszem! :O -
Som@
őstag
Mostakkormivan? :DDD
Csak arra mondtam, amit mondtam, hogy te azt montad: ''Kicsit lelomboz a hozzáállásotok pár dologhoz.'' Mondta.? Vagy nem? :D
Én csak (és velem együtt páran) viccesre próbáltuk venni a figurát...
Hogy nem nyomja a lelked az, ami.
Értitek? :P Ugyanis kicsit belebonyolódtam...
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest