Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
A korral ez is változik! :D A legkeményebb machók arcára is könnycsepp ül mikor az unoka éppen beint a szomszéd habos baobos rózsaszines néniek! :D
Komolyra fordítva a szót, nincs értleme az életnek. Erről azt hiszem több tonna off topikot írtunk végig már itt a fórumon. Szal nyugottan használhatod a keresőt:D!
A másik akkor keresd meg mi a valódi oka a bánatodnak. Azt már értem, hogy nem érzed jól magad a bőrödben. De ennek van oka, pl.: az hogy el tudod viselni a magányt egy dolog de lehet, hogy épp arra van szükséged, hogy valakiért tegyél valamit. Vagy valki tegyen érted valamit.
Talán haragszol a világra? (Mert én most per pill igen csak haragszok rá és úgy érzem van okom rá. Tehát a megoldás szarok arra, hogyholnap mosott rongy leszek a melóban de ennyi szabadság jár nekem :D)
Vagy igazából te is szeretnél szórakozni, csak nem mered bevallani?
Nem találtad meg a számításod? Konkrétumot keres!!!
Na pl.: én miért is haragszom a világra? Az elmúlt 2 hétben 2x vágták a fejemhez hogy a diplomámmal törölhetek, legalább 10x megbizonyosodtam, hogy nagyon sok hülye van a melóhelyen, nem nyertem a lottón, beadandó feladatot nekem is le kell adnom, holnap utazok Keszthelyre, a bank rosszul utalt, holnap leordítom a fejüket, az idén megloptak, elbuktam pályázati pénzeket, a főnököm még mindig idióta, elszállt egy tápom nyár elején, eldöglött egy Teac író, a dvd író lg4040bvel szívtam néró alatt, a fuji és tdk -rw lemezeket nem olvassák a régi lg olvasók, bent a cégnél csőbe húztak, még polgáris voltam, nyáron lan party indulás előtt virus fertőzés lepadlózta a rendszereket.
Most röviden ennyi. Mit tehetek semmit itt ülök és gépelek és leszarom mi lesz holnap, örülök, hogy beszéltem öcsémmel, Keitaro sorait újra olvashattam. És dögre nem érdekel már, hogy hogyan oldhatom meg az rw lemezes problémát, holnap mitt mondok bent, holnap után milyen önéletrajzot küldök random emil címre.
Rágódhatsz ezen, hogy nincs értelme az életnek, de inkább akkor rendelj pizzát és egyél utánna úgyis álmos leszel (most nem vezetem le a telt és üres gyomor filozófiáját :D) és elmész aludni, holnap felkelsz (olé újabb tetves nap!) és hozzá teszed a veszteség listádhoz, hogy most itt a fórumon irogattál egy csomót de még se tudtad meg az élet értelmét. Majd kezded úgy érezni, hogy mindenki milyen egyszerűen gondolkozik, hiszen senki nem akar változtatni a dolgokon. Kis idő mulva rájössz, hogy tévedtél. Sokan vannak akik változtatni akarnak, csak nem tudnak egymásról. És mivel időben el vannak csúszva nem is képesek szervezetet alkotni, Mire lenne hatalmuk változtatni addigra elfásulnak. És látszólag minden marad a régiben, egészen addig amíg rá nem döbbensz, hogy hiába vannak barátaim, feleség gyerek, de amíg legbelül nem vagy képes kinyögni, hogy tudjátok az én életemnek olyan felfoghatatlan ''nagy'' értelme van melyet az egész ph! sem képes értelmezni, tehát nekem, aki az itt (már mint a ph!) felgyülemlet szellemi tőke ezredét sem teszem ki. EGYÁTALÁN nem szükséges megértenem. Bezony nincs az életnek kézzel fogható, érezhető értelme. De ha ezt tudod akkor megoldottad a rejtélyt.
Aktív témák
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Asztalos klub
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest