Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Szerintem menjetek pszichologúshoz. (én tegnap voltam:U majd mesélek...)
-
Bazsesz
őstag
Sziasztok!
Jó rég írtam. Azóta a helyzet egyre rosszabbra fordul. Hétfőn meghalt az apám keresztanyja, kedden meg orvosi vizsgálaton bejelentették, hogy szét kell szabadni a mellkasom a mellkasdeformitásom miatt, merthogy már lassan nyomja a szívemet, meg alig kapok levegőt futás közben. :( Rám jár a rúd rendesen. Szeretnék már egyszer egy olyan hetet, amikor nem jönnek sorba a negatívumok, és csak pozitívumok jönnek (nem AIDS-tesztre gondolok pozitív dologként...).
Üdv: Balu -
Panther
HÁZIGAZDA
Momentán a céltalan rongálást, a vandálkodást (ide sorolom pl. a vonatok, Móriczon a szép új aluljáró és egyebek graffitizését) én is még jobban elítélem mint a ''szükségből tett táblalopást'', bár mivel azok is elkerülhetőek lennének, azokkal sem vagyok kibékülve. Nagyon nem. :(((
-
Slax
senior tag
Üdv.
Így igaz,egyéne válogatja.Rossz példát mondok.Anyámat ma reggel bevitték a kórházba.Repesztek haza ezerrel a töltésen a gátőrházhoz,mikor látom,hogy egy kölyök nagyba rángatja a behajtani tilos,meg még más táblát.Olyan ideg kapott el,szerencsétlent úgy nyomtam le,mint még soha,senkit.Kifejezetten rossz helyen volt,rossz időben,rosszat csinálva.Kifejezetten szar egy nap (méghogy ünnep,f******t). -
Chapell
aktív tag
Nekem 1 dolog nyomja (nyomná, ha még mindig olyan naív lennék mint anno) a lelkemet: Van néhány haver, akikkel DJ-skedtünk anno, mostanában ez leredukálódott egymással való zenetradingre, meg egyéb ''haveri dolgokra''. Namost párszor már előfordult, hogy ott mellettem beszélték meg, milyen bulira mennek, de persze nekem közvetlenül nem szóltak. Aztán következő időpontban amikor meetelünk (ez elég gyakran van, mert osztálytársaim) elkezdik nekem ecsetelni, hogy milyen király buli volt, és hogy KÁR HOGY NEM JÖTTEM. Erre nyomok ott előttük egy hidat, és megmondom, hogy kár hogy nekem nem szóltak. Erre ők: -Jade biztos hallottad amikor beszéltünk róla.
Az ilyenek miatt bírom eldobni az agyam, de még fel se idegesítene, ha régen nem máshogy lett volna. Akkor bezzeg bírtak normálisan szólni, vagy ha valami kell most is nekik (zenét akarnak lejmolni tőlem, stb.) akkor is szólnak.
Ha meg nemet mondok a meghívásukra, akkor meg micsoda haver vagyok én, így meg úgy....
na, ez kicsit hosszú lett, bölcsödés problémának tűnhet, de nem is olyan rég meg nagyon felhúzott idegileg. De azóta rájöttem hogy az ilyen emberek nem sokáig lesznek a társaságok szemében a ''nagy menőcsávók''... -
anaqer
veterán
Ja, csak olyankor éppen emberek közé nincs kedvem menni. Próbáltam már bulizással elütni a dolgot, de nagyszámú kísérlet alapján a) rajtam nem segít b) olyankor nagy party-gyilkos vagyok.
Másrészt pedig mint mondtam, másnapra kialszom a javát, szóval nem az egyedi esetek végett parázok, hanem a tendencia miatt. De végülis mind1. -
jeges
senior tag
én hasonló helyzetekben ''levezetem'' vmivel a feszültséget
keresni kell egy jó helyet, és a barátokkal (végső esetben egyedül akár) odamenni jól beszórakozni :D
annak nincs sok értelme, hogy otthon ülsz, és azon gondolkodsz, hogy ''hűűű, ma megin' milyen rosszul érzem magam'' :U -
anaqer
veterán
A furcsa az, hogy igazából semmi különös.
Csak éppen eléggé...hmm...''lehangolt'' voltam.
Volt is ilyen, lesz is ilyen. Az aggaszt egy kicsit azért, hogy mostanában valahogy sűrűbben jön elő rajtam. Általában kialszom magamból másnapra, de valahogy egy kicsi mindíg megmarad belőle, és mintha gyűlne össze. Nem túl kellemes dolog, de hát végülis eddig még megvagyok... -
Panther
HÁZIGAZDA
Már azt hittem hogy bezárták a témát, azért van benne ekkora hallgatás. De úgy látszik mégsem :)
-
anaqer
veterán
Csakhogy mindenkinek rózsás legyen a kedve:
[L]http://www.szanalmas.hu/?c=39[/L]
( gyk. első bejegyzés ) -
anaqer
veterán
Hát igen, nagyon elment a csajozás felé...
-
eper-fa
aktív tag
nem. a topichoz kell kódkönyv...
-
Som@
őstag
Vazz. Megint az átkozott billentyűk szövetsége. :DDD
Oda kérdőjel kell a mondat végére.
És arra utal, hogy itt viccesre vettük a figurát, erre pedig Keitaro megjegyezte: ''Kicsit lelomboz a hozzáállásotok pár dologhoz.''
Mire én megjegyeztem, amit fentebb Te is idéztél tőlem.
u.i: Lassan hozzám is kódkönyv kell? :D -
Som@
őstag
Mostakkormivan? :DDD
Csak arra mondtam, amit mondtam, hogy te azt montad: ''Kicsit lelomboz a hozzáállásotok pár dologhoz.'' Mondta.? Vagy nem? :D
Én csak (és velem együtt páran) viccesre próbáltuk venni a figurát...
Hogy nem nyomja a lelked az, ami.
Értitek? :P Ugyanis kicsit belebonyolódtam... -
Keitaro
addikt
Kicsit lelomboz a hozzáállásotok pár dologhoz. De lehet csak én veszek túl komolyan mindent.
Ráadásul nem értek egyet mindenkivel, és a Csajok a csúcsonos ''Mindenki azt akarja'' szlogeneket sem bírom
Ráadásul kb 30 másodpercig tudok egyhuzamban online lenni és cseppet kezd idegesíteni, nem tudom mi lelte most az Axelerot errefelé. 5km-el arrébb jól megy -
eper-fa
aktív tag
fú, ezek a dumák ütnek.
csak ezek akkor lennének az igaziak, h ha vki télleg egy neki tetsző csajnak nyomná ;] -
Keitaro
addikt
:(
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
-
Som@
őstag
Ezzel szerintem nem gázolsz bele senki lelkivilágába.
Hacsak nem ''Kő kóla?'' vagy ''Előtte táncolunk?'' felkiáltással közelítesz az illető felé. :))
De hidd el. Mindenki azt akarja. Csak valakinek kell előtte kevesebb vagy több romantika/alkohol/csajozósduma/mozilátogatás/lelkisegélyszolgálat (megfelelő kiválasztandó|több válasz is lehetséges)
Egyébként sem kell, hogy a világon mindenki szeressen. De legalább törekedni kell rá. (Az a fontos, hogy magadat szeresd! :D) -
hungeek
senior tag
köszi a sok bíztatást :) remélem lesz haszna :U
-
hungeek
senior tag
huhhhh ez egy jó topik :)
nekem most az nyomja a lelkemet hogy jövő héten taláxok osztálytársnőmmel (baráti társaság többi része elment spanyolba egész őszi szünetre, egy haverom meg ő és én nem mentünk), és vagy akkor lecsapok rá vagy soha..... szval lehet drukkolni!!! -
jeges
senior tag
azé' azt tisztázzuk, hogy mi célból akarsz beszédbe elegyedni a delikvenssel
1. örök szerelem - ebben az esetben igazad van, aki az ilyen szövegre bukik, attól gyorsan le kell lépni :)
sz'al szerintem a cél dönti el, mi az eszköz, a reakciók meg, hogy mi a végkifejlet :DDD
ettől még nyugodtan oda lehet menni akárkihez, ahogy som mester megfogalmazta, veszíteni nem nagyon lehet az ügyön :D
Aktív témák
Hirdetés
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest