- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-czy
csendes tag
Megpróbáltam, nem talált hibát. Ha a tűzfalat letiltom, remekül működik minden, csak a gép kikapcsolása akadozik: egy darabig úgy csinál, mintha leállna, aztán visszaáll az asztal, és működik tovább a rendszer. Újabb kikapcsolási parancsra eljut addig, hogy megjelenik a ''Beállítások mentése'' ablak, ami aztán ott is marad, amíg meg nem nyomom a kikapcsoló gombot a gépen. Ettől észhez tér, előjön a ''Windows leállítása'' üzenet, aztán tényleg le is áll. Na de így minek az ATX...?
Vajon elég a W2K hálózati támogatás részének újrainstallálása, vagy az egészet újra fel kell pakolnom? Esetleg maradt még mentőötlet a tarsolyban? -
-czy
csendes tag
A weboldalt megnéztem, továbbfejlődtek: már mindenért fizetni kell...
A SpySweepert ki fogom próbálni, hátha elbír a 76-os (!) változattal is, bár valószínűleg maga a kód már nincs a gépen, hiszen azt egy progi letakarította, csak a nyoma: belepiszkált valamibe, amit nem tudom, hol keressek. A W2K-ben melyik file intézi a hálózatkezelésnek azt a részét, amelyik a DNS kapcsolatokat kezeli? Bár kikapcsolt tűzfal mellett semmi gond (hmmm...), lehet, hogy Symantec újratelepítés lesz belőle.
Az ötleteket köszönöm! -
-czy
csendes tag
Nekem is meggyűlt a bajom vele: először leálláskor nem tudta bezárni az op.rendszer a NewDotNetClass alkalmazást, majd később a tűzfal (Symantec) is megbolondult. Ad-Aware, XoftSpy nem találta meg a file-t, Norton Anti-Virus látta, de leszedni nem tudta. Végül a neten keresgélve találtam egy uninstallt hozzá, azóta a gép leállítása működik, a tűzfal azonban érdekes dolgokat művel: nem tudok DNS szervert elérni, csak kikapcsolt tűzfal mellett. Ugyanakkor azok az alkalmazások, amelyek közvetlenül IP-címmel szólítják meg a szerverüket, pl. NetTime, működnek.
Mi maradhatott a rendszerben és hogyan irható ki, van valakinek ötlete/tapasztalata?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest