- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-czy
csendes tag
Megpróbáltam, nem talált hibát. Ha a tűzfalat letiltom, remekül működik minden, csak a gép kikapcsolása akadozik: egy darabig úgy csinál, mintha leállna, aztán visszaáll az asztal, és működik tovább a rendszer. Újabb kikapcsolási parancsra eljut addig, hogy megjelenik a ''Beállítások mentése'' ablak, ami aztán ott is marad, amíg meg nem nyomom a kikapcsoló gombot a gépen. Ettől észhez tér, előjön a ''Windows leállítása'' üzenet, aztán tényleg le is áll. Na de így minek az ATX...?
Vajon elég a W2K hálózati támogatás részének újrainstallálása, vagy az egészet újra fel kell pakolnom? Esetleg maradt még mentőötlet a tarsolyban? -
-czy
csendes tag
A weboldalt megnéztem, továbbfejlődtek: már mindenért fizetni kell...
A SpySweepert ki fogom próbálni, hátha elbír a 76-os (!) változattal is, bár valószínűleg maga a kód már nincs a gépen, hiszen azt egy progi letakarította, csak a nyoma: belepiszkált valamibe, amit nem tudom, hol keressek. A W2K-ben melyik file intézi a hálózatkezelésnek azt a részét, amelyik a DNS kapcsolatokat kezeli? Bár kikapcsolt tűzfal mellett semmi gond (hmmm...), lehet, hogy Symantec újratelepítés lesz belőle.
Az ötleteket köszönöm! -
-czy
csendes tag
Nekem is meggyűlt a bajom vele: először leálláskor nem tudta bezárni az op.rendszer a NewDotNetClass alkalmazást, majd később a tűzfal (Symantec) is megbolondult. Ad-Aware, XoftSpy nem találta meg a file-t, Norton Anti-Virus látta, de leszedni nem tudta. Végül a neten keresgélve találtam egy uninstallt hozzá, azóta a gép leállítása működik, a tűzfal azonban érdekes dolgokat művel: nem tudok DNS szervert elérni, csak kikapcsolt tűzfal mellett. Ugyanakkor azok az alkalmazások, amelyek közvetlenül IP-címmel szólítják meg a szerverüket, pl. NetTime, működnek.
Mi maradhatott a rendszerben és hogyan irható ki, van valakinek ötlete/tapasztalata?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest