Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -czy

csendes tag

Megpróbáltam, nem talált hibát. Ha a tűzfalat letiltom, remekül működik minden, csak a gép kikapcsolása akadozik: egy darabig úgy csinál, mintha leállna, aztán visszaáll az asztal, és működik tovább a rendszer. Újabb kikapcsolási parancsra eljut addig, hogy megjelenik a ''Beállítások mentése'' ablak, ami aztán ott is marad, amíg meg nem nyomom a kikapcsoló gombot a gépen. Ettől észhez tér, előjön a ''Windows leállítása'' üzenet, aztán tényleg le is áll. Na de így minek az ATX...?

Vajon elég a W2K hálózati támogatás részének újrainstallálása, vagy az egészet újra fel kell pakolnom? Esetleg maradt még mentőötlet a tarsolyban?

• -czy

csendes tag

A weboldalt megnéztem, továbbfejlődtek: már mindenért fizetni kell...

A SpySweepert ki fogom próbálni, hátha elbír a 76-os (!) változattal is, bár valószínűleg maga a kód már nincs a gépen, hiszen azt egy progi letakarította, csak a nyoma: belepiszkált valamibe, amit nem tudom, hol keressek. A W2K-ben melyik file intézi a hálózatkezelésnek azt a részét, amelyik a DNS kapcsolatokat kezeli? Bár kikapcsolt tűzfal mellett semmi gond (hmmm...), lehet, hogy Symantec újratelepítés lesz belőle.

Az ötleteket köszönöm!

• -czy

csendes tag

Nekem is meggyűlt a bajom vele: először leálláskor nem tudta bezárni az op.rendszer a NewDotNetClass alkalmazást, majd később a tűzfal (Symantec) is megbolondult. Ad-Aware, XoftSpy nem találta meg a file-t, Norton Anti-Virus látta, de leszedni nem tudta. Végül a neten keresgélve találtam egy uninstallt hozzá, azóta a gép leállítása működik, a tűzfal azonban érdekes dolgokat művel: nem tudok DNS szervert elérni, csak kikapcsolt tűzfal mellett. Ugyanakkor azok az alkalmazások, amelyek közvetlenül IP-címmel szólítják meg a szerverüket, pl. NetTime, működnek.
    Mi maradhatott a rendszerben és hogyan irható ki, van valakinek ötlete/tapasztalata?
    :F

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák