- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-czy
csendes tag
Megpróbáltam, nem talált hibát. Ha a tűzfalat letiltom, remekül működik minden, csak a gép kikapcsolása akadozik: egy darabig úgy csinál, mintha leállna, aztán visszaáll az asztal, és működik tovább a rendszer. Újabb kikapcsolási parancsra eljut addig, hogy megjelenik a ''Beállítások mentése'' ablak, ami aztán ott is marad, amíg meg nem nyomom a kikapcsoló gombot a gépen. Ettől észhez tér, előjön a ''Windows leállítása'' üzenet, aztán tényleg le is áll. Na de így minek az ATX...?
Vajon elég a W2K hálózati támogatás részének újrainstallálása, vagy az egészet újra fel kell pakolnom? Esetleg maradt még mentőötlet a tarsolyban? -
Sil
senior tag
Szerintem próbáld meg az LSPFix-szel Bővebben: link, mert ha nem tökéletesen sikerült eltávolítani a Newdotnet-et, akkor maradhattak hibák az LSP láncban (attól meg akár teljesen is megszakadhat a netkapcsolatod).
[Szerkesztve] -
-czy
csendes tag
A weboldalt megnéztem, továbbfejlődtek: már mindenért fizetni kell...
A SpySweepert ki fogom próbálni, hátha elbír a 76-os (!) változattal is, bár valószínűleg maga a kód már nincs a gépen, hiszen azt egy progi letakarította, csak a nyoma: belepiszkált valamibe, amit nem tudom, hol keressek. A W2K-ben melyik file intézi a hálózatkezelésnek azt a részét, amelyik a DNS kapcsolatokat kezeli? Bár kikapcsolt tűzfal mellett semmi gond (hmmm...), lehet, hogy Symantec újratelepítés lesz belőle.
Az ötleteket köszönöm! -
AceMcLoud42
csendes tag
Nekem is volt már dolgom newdotnettel. Csak nem tudom hogy a hatossal-e. De ha felmész a www.bulletproofsoftware.com-ra akkor ott találsz egy spyware removert. Demo verzioja nekem leszedte, bár ez már másfél éve volt. Ujrainditást igényelt. Asszem Radlight rakhatta fel vagy msn plus, mert akkor még nem lop.com-os volt. Most már nem használom a progit ugyhogy nem tudom, van-e demo verzioja fenn.
-
rdi
veterán
én a spy sweepert javasolnám, csökkentett módban, és kikpacsolt rendszerhelyreállítás mellett
-
-czy
csendes tag
Nekem is meggyűlt a bajom vele: először leálláskor nem tudta bezárni az op.rendszer a NewDotNetClass alkalmazást, majd később a tűzfal (Symantec) is megbolondult. Ad-Aware, XoftSpy nem találta meg a file-t, Norton Anti-Virus látta, de leszedni nem tudta. Végül a neten keresgélve találtam egy uninstallt hozzá, azóta a gép leállítása működik, a tűzfal azonban érdekes dolgokat művel: nem tudok DNS szervert elérni, csak kikapcsolt tűzfal mellett. Ugyanakkor azok az alkalmazások, amelyek közvetlenül IP-címmel szólítják meg a szerverüket, pl. NetTime, működnek.
Mi maradhatott a rendszerben és hogyan irható ki, van valakinek ötlete/tapasztalata?
[Szerkesztve] -
8472
aktív tag
Vmi spyware. Spycleaner gold leszedi. Vagy Ad-Aware SE.
[Szerkesztve] -
Lacza
senior tag
Valahogy felugrott a gépre egy ilyen kis fájl
Most nem tudom frissíteni a mediaplayert sőt egyéb dolgok sem tudnak frissülni a netről
Most mit tegyek?
A PestPatrol megtalálja de nem tud vele mit kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest