- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Na megvolt nekünk is az első hosszabb út, Horvátország, Isztria. Kényelmet tekintve jól vizsgázott az autó, úgy szálltam ki belőle, hogy még mentem volna tovább, ez mindenképp jó hír. Fogyasztás nem volt olyan vészes, 7 liter környéke, 130-140 a pályán, néha kicsit jobban nyomva, egyszerűen nem szeretek ott lassabban menni - így nézve ez jó érték. Fogyasztást nézve olyan 90-ig nagyon jó, 110-120 fölött ugrik meg inkább.
Hegyvidék, szerpentinek: ezt annyira nem szereti, városi közegben jól érzi magát, ott nem volt meg sem az odakívánkozó felfüggesztés, sem az erő, nem egy virgonc sportautó na. De ezt tudjuk is jól, szóval semmi probléma, és tulajdonképpen mindenhol elvitt ahol kellett. Emelkedőknél vissza kell váltani különben csak szenved.
Hamarosan jön az első éves szerviz (talán 2 hét múlva), láttam a neten horror árakat így kértem azért árajánlatot ahol vettük, valami 82k-t írtak, ez nekem tök okés (láttam 200k-t súroló sztorit FB csoportban, na az azért kemény). Fólia azóta is pöpec, semmi leválás, bubi meg egyéb hülyeség, megérte rákölteni. A szembesütő naptól sokat véd a szélvédőre helyezett csík, azt is érdemes lehet feldobatni, valami 5k volt asszem.
Még mindig egy jó és kellemes utazós autónak tartom, örülök, hogy a hosszabb túránál sem jött ki semmi különleges, és kényelmes volt végig. Jól pakolható, tágas szekér ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest