Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
strogov
senior tag
-
Gynt
tag
Igen, a manuális klíma kevés szolgáltatás. 12 millióért biztosan az.
Valóban nem vagyunk egyformák, korábban én magam is azt gondoltam, hogy teljesen felesleges a digitális klíma, mert minek?
Aztán lett olyan kocsim, amiben az van, és akkor rájössz, hogy sokkal egyszerűbb és kényelmesebb. Annyi a dolgod, hogy bekapcsolod, és beállítod a kívánt hőfokot. Télen rendkívül hasznos, mert az automata páramentesítő bekapcsol, ha szükséges (nekem ez jó, mert sokat használom télies körülmények között a kocsit). Nem kell törődnöd a különböző beállításokkal, azzal tudsz foglalkozni, ami igazán fontos: a vezetéssel. A hőfokkal sem szoktam variálni, télen-nyáron általában 22-24 fok közé állítom, kétzónás, ha éppen van mellettem valaki, akkor állítgathatja ő is, ahogy akarja.
Mindemellett persze kapcsolgathatsz rajta bármit, ha úgy tartja kedved, de teljesen felesleges, mindig kellemes hőfok van a kocsiban.Az már egy más kérdés, hogy mennyit adnék érte, ha nem lenne alapból a kocsiban.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát ezt kell. Mert mondjuk a napon állt az autó indulás előtt és megpukkansz benne a melegtől, akkor elkezded hűteni, egy ponton már fázol, akkor kikapcsolod, de megint melegszik az utastér, megint hűtened kell... a digitklímával meg ezt megoldja egy ún. termosztát, aminek az ára elhanyagolható, még fizikai kapcsoló sem kell hozzá csak át kell rajzolni a UI-t...
(Amúgy engem sem zavar a manuális klíma, ha egy mozdulattal egy tekerőn állítok egyet anélkül, hogy le kéne néznem az útról, de azzal, hogy beleerőltették az érintős menübe már konkrétan veszélyes.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest