Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Marci1980
csendes tag
Hello mindenkinek!
Remélem valaki figyeli még ezt a topicot, mert segítség kéne nekem :). Próbálom feltenni a legújabb bios-t ehhez az alaplaphoz, de nem megy. Bios felrakással még soha nem próálkoztam szóval lehet, hogy ez a gond :).
Dosban elindítom az AWD77 file-t utána bejön egy képernyő,és valami olyan szöveget ír ki hogy: FILE NAME TO PROGRAM. Az alaplap kézikönyve szerint ide az új bios file nevet kéne beírni amit a gyártó oldaláról szedtem le (nálam ez: kobv2_22.bin ).
Beírom ezt, utána enter, utána megint szövegel valamit, hogy save bios meg írjak be valami nevet, ekkor lement egy file-t a lemezre, elkezd dolgozni, majd a végén ezt a hibaüzenetet kapom: The program file's port number does not match with your system. A bios meg marad ugyanaz. Jumpert átálítottam, meg a biosban engedélyeztem a bios felülírását.
Mi lehet a baj? Előre is kösz a segítséget.
Marci
Aktív témák
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi