- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Aktív témák
-
Marci1980
csendes tag
Én is azt a bios-t tettem fel amit Shy szedett le az ecs oldaláról(www.ecs.com.tw), modell számot meg a többit lásd előző oldalon.
Hangkátya van abban a gépben? Mert nekem akkor fagyott állandóan amikor sb live-ot tettem bele, és csak az segített, hogy másik pci-ba tettem át. Utána minden ok volt. Esetleg van a gépben másmilyen bővítőkártya? Lehet az ütközik valamivel. Nekem ha minden igaz a tv káryával ütközött a hangkártya.
A következő hiba akkor jött elő amiokr 256 mb sd ram-ot 2*256mb ddr 400-ra cseréltem, ekkor állandóan fagyott, néha újraindult(ez mondjuk a táp miatt is lehet 300w mercury, mert néha még most is csinálja). Ekkor az segített, hogy win98 helyett felraktam az XP-t. -
Marci1980
csendes tag
Hello
Ez az info sokat segített. Leszedtem én is az ecs oldaláról ezt bios-t. Viszont az a baj, hogy még mindig hibaüzenetet kapok, a jó az , hogy már másikat :). Beírom bios nevét, megkérdi mentsem a régi, yes, akkor utána bejön, hogy
CHECKSUM: 44F1H
Itt megint kérdi, hogy program? Yes. De erra meg azt írja ki, hogy unknown flash type. Az awd820a flash progit használtam, most kipróbálom, az awd816a-val hátha azzal jó lesz. Ha esetleg valakinek van más ötlete akkor kérem ne tartsa magában :). -
Marci1980
csendes tag
Hello mindenkinek!
Remélem valaki figyeli még ezt a topicot, mert segítség kéne nekem :). Próbálom feltenni a legújabb bios-t ehhez az alaplaphoz, de nem megy. Bios felrakással még soha nem próálkoztam szóval lehet, hogy ez a gond :).
Dosban elindítom az AWD77 file-t utána bejön egy képernyő,és valami olyan szöveget ír ki hogy: FILE NAME TO PROGRAM. Az alaplap kézikönyve szerint ide az új bios file nevet kéne beírni amit a gyártó oldaláról szedtem le (nálam ez: kobv2_22.bin ).
Beírom ezt, utána enter, utána megint szövegel valamit, hogy save bios meg írjak be valami nevet, ekkor lement egy file-t a lemezre, elkezd dolgozni, majd a végén ezt a hibaüzenetet kapom: The program file's port number does not match with your system. A bios meg marad ugyanaz. Jumpert átálítottam, meg a biosban engedélyeztem a bios felülírását.
Mi lehet a baj? Előre is kösz a segítséget.
Marci
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest