- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greatchaos
addikt
250-s adtam minap 2k-ért. sztem a 200-s is elmegy annyiba.
egyben csúnyán ráalkudnak, darabonkénti eladásnál meg félő, hogy nem tudsz mindent értékesíteni. (a rammal, hdd, vga-val nem lesz gond, a többi kérdéses)
kicsi a kereslet az ilyen termékekre már, vagy csak apróért
szívesen
-
greatchaos
addikt
Intel Celeron 1300Mhz 1,5k
Gigabyte GA-60XT (ps2 csati rossz) 1k
2x128 SDRam 2k
1x256 SDRam 2k
FSP táp 3,5k - 350w-s feltételezve
Sony DVD-Rom 1k
Radeon 9600pro 256MB, 128bit 3,5k
80GB HDD (talán seagate) 4k
Server ház - vakon passz
10/100 0,2k
+17" Nokia monitor (a maga idejében jó monitor volt) 5k -
greatchaos
addikt
HP Pavilion Média Center 6k - imádom ezt a házat!!! -ezüst vagy fekete?
AMD X2 4000+ 8k
Asus M2N-VM HDMI alaplap 8k
Geniatech HD -Ready Műholdvevő 10k
2GB/ RAM 6k
320GB WD 10,5k
+HP Media Drive előkészítés+
Asus Lightscribe. 4k
Teljes távirányítás/Power Cinema. - ez a hp-s házikó tartozéka (asszem)
* ACER 19" 19" 1440 x 900, 500:1 fényerő: 300cd/m2 8ms WIDE 25k
* Logitech bill egér 5k - pontos típusok esetén jelentős eltérések lehetneka műholdvevőben nem vok biztos, pontos típust nem találtam meg
-
zolynet
veterán
Szívesen!
Ehhez pont nem járt op. rendszer, de meghajítottak egy vista-s diver cd-vel, amit tudtam is ugyhogy már gép megvétele előtt lenn volt az összes xp-s driver -> azért lett xp mert azt bné már legalább kezelgeti, bár mostanság már a vista-t is. Off vége, többit priviben. -
zolynet
veterán
nagyon sokat fog esni, gyorsan túl kell adni rajta, én is olyan notikat javaslok leginkább aminek soksok garanciája van, ill aksiidő is kellemes, mint pl bnőmnek, akinek ősszel vettünk egy asus x51r-t amivel 2év garci járt....2 kisebb probléma van vele: egyik a billentyűzet, ahol is a space bill nem reagál mindenhol, azaz aki kicsit erősebben üti a billentyűzetet annak nem lesz baja vele....második gond ami már jobban zavar az a hangszóró, iszonyat szar, nem hallható rendesen, torzít, stb...de ezen túl egy príma gép
ha pesten vagy akkor a Váci úti usanotebook boltot javaslom, korrekt árak, gyors kiszolgálás és precíz -> kibont mindent előtted, bekapcsol, hogy beindul-e a gép, stb. -
zolynet
veterán
mondatértelmezés ---> 1 hét alatt akarja elnyomni
arról meg ne is beszéljünk hogy 9600GT 35K újonnan, 8800GT 41K újonnan
50K-s apróban volt egyátal up vagy bármilyen ajánlattétel? kétlem, vagy nagyon régi az apró és azért maradt 50K az ára (ill mert nem pörgetik az aprót, othhadják).....továbbmegyek még a 640mb-os verziójáért sem adnék 50K-t
8800gts 320mb ph!apró -
zolynet
veterán
Sempron 2600+ 3,5K
asus a7n8x 5K
2*256(400) 3K
fx5200 AGP 2,5K
80gb WD 4,5K
kb 2 éves LG Dvd író 2,5K
noname ház, noname táp ~3-4K
2 éves 17"-os Acer AL1715 22K
inkább 25K körül, amivel nem azt mondom h ne hírdesd fel 30K-ért ->mod: monitor nélküli az a 25K-s történet....majd alkudnak, vagy pofátlanul vagy nem, bár itt a ph!-n elég nagy a hiénázás előre szólok
meg megint csak benéztem 2"-t, ugyanis 15"-ra asszociáltam, nem tom mi van ma velem, a 17"-os tft-k 22-30K közötti intervallumban mozognak....összegzésképpen: zakkumpadli ~50K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Az ár nem vita tárgya, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé
• A kész árazást OFF-ba tesszük, ezért ne írj OFF-ban
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív
• Privátban árazás nincs
• Csak az Ármesterek árazhatnak
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor az Ármesternek írj privátot, majd ő javítja
• Beárazós topikok listája
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest