Új hozzászólás Aktív témák
-
norbykov
csendes tag
Csak nem autószerelő vagy?
A lényeg a lényeg, én is amiatt vagyok elbizonytalanodva, mert nekem is kellene webdesign-hoz, meg videó-szerkesztéshez, 3D grafikához, stb. És bár a szín-eltérések talán nem jelentenek akkora problémát, mint DTP-nél, azért így is eléggé meggondolandó a dolog... -
norbykov
csendes tag
-
norbykov
csendes tag
Sziasztok, új vagyok itt, ráadásul a CRT / TFT dilemma engem is rendesen érint, hiszen le akarom cserélni a monitoromat nagyobbra, és még mindig nem tudtam eldönteni, hogy milyen lesz a nagyobb monitor. Szeretem a CRT-met, csak már nem férek el rajta, úgyhogy itt az idő a méret növelésére.
A lényeg, hogy nem vagyok TFT-párti, viszont ez a ''a jó kis CRT-met nem cserélném másra, 30K-ért lehet venni 1000''-osat, a régit nem váltanám le semmi pénzért újra'' hozzáállás nagyon emlékeztet a ''a trabant az igazi, soha nem vennék bmw-t, nem kiforrott technológia, ennyi elektronika bármikor elromolhat, és mennyibe kerül lecserélni''-féle gyakran hallott hozzáállásra. Persze, várhatunk a trabinkkal amíg ki nem jön egy kiforrott technológia (vízzel közlekedő, lebegő autó), és ráadásul pl. egy hepe-hupás úton lehet, hogy jobb is, mint a bmw (nem ér le az alja), de lehet, hogy kényelmesebb az életünk, ha a bmw-t választjuk, és kerülő-úton megyünk.
Lehet, hogy nem a legjobb a példa, de a lényeg, hogy lehet várni az OLED-re, de 99%, hogy mire elkezdik sorozatban gyártani az OLED-es monitorokat, már be is jelentik, hogy van egy sokkal jobb, ''tutti'' technológia, ami biztos, hogy a jövő.
De persze mindenkinek magánügye, hogy min dolgozik/játszik. És persze lehet, hogy 2 hét múlva itt fogok anyázni, hogy miért vettem meg a TFT-t / CRT-t, és miért nem inkább a CRT-t / TFT-t vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest