Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cskamacska

addikt

válasz Kephamos #6 üzenetére

PvP meccsek rettentő kaotikusak tudnak lenni időnként. :( Cserébe a coop módot már előre várom. :R
    Van valami varázslatos abban, amikor nehéz fokozaton 3 csapattárs is nyűszít páncéltörőért, ami késve érkezik, mert német páncélosok épp földbe döngölik a jobboldalt, miközben én középen lekommandózom az ellenséges páncéltörők legénységét, és dicső Shermanjeink sárba tapossák a fritzek gyalogságot a baloldalon, majd az egész bagázst szanaszéjjel durrogtatja egy sunyító 88-as. :))

Oh, jó volt látni a videón a Pumát, eszembe jutattja az egyik meccset, mikor túlságosan előre szaladtam az egyik Shermannel, és az oldalról érkező Puma gondolkodás oldalba lőtte, a szétvetődő tank mellett haladó gyalogság megfekvendett, a maradékkal pedig a német felderítő pár sorozattal végzett. Épp rohamozott is volna tovább, de a következő saroknál egy másik páncélosunk nehézgéppuskája(.50 cal) gyönyörűen kilyuggatta. ;]

Ez a találkozás Company of Heroesban is gyakran megesett, de ott úgy nézett ki a dolog, hogy a Puma oldalba kapta a Shermant, az komótosan ráfordult és visszatüzelt, puffogtattak egymásra egy darabig, majd a Puma kinyúvadt. :U

Nem kérdés, hogy melyik a Sudden Strike szellemi örököse, és melyik a Command and Conquer-é. :)

mod: Az Assult Squad bétárol áradoztam éppen, Men of Warban is van coop, csak az nincs ilyen jó. Maga az Assult Squad a sima Men of War rendberakott, felbővített változata lesz elég sok fejlesztéssel, mondhatnánk Men of War Directors Cut, azaz ahogy eleve ki kellett volna jönnie.(Stalker Shadow of Chernobil->Stalker: Call of Pripyat párhuzamra tudnék itt gondolni, egy új rész ami olyan mint az előző, csak jobb)

Új hozzászólás Aktív témák