- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree
senior tag
Hehh, komoly érdeklődés övezi a Men of Wart
.Kb. én is így voltam vele: "snassz II.VH-s RTS", vagy túl bugyuta (mint szerintem a Company of Heroes), vagy túl komoly (mint a Combat Mission). Nem is nagyon ugráltam érte, de most, hogy kipróbáltam, kellemesen csalódtam benne. Egy kis kedvcsináló:
Grafika: szerintem jól néz ki, még meg is lepődtem mennyire, egy 4670-en minden fullra húzva, nincs teljesítmény gond vele.
Ami érdekessé tette számomra, minden katonának inventoryja van, felszedhet fegyvereket stb. Fedezék-rendszert használ a játék, a kettő együtt kombinálva volt pár emlékezetes pillanat, pl. amikor egy ház sarkánál megbúvó géppuskással molotovot dobáltattam a ház mellett elhaladó tankokra.
A másik dolog amit más RTS-ben még nem tapasztaltam, az az egységek "közvetlen irányítása", a kurzor billentyűkkel az egység mozgását irányíthatjuk - közvetlenül, mintha mi lennénk a vezető, az egérrel pedig a fegyverének a célzását végezzük. Az "End" gomb megnyomásával vehetjük át az egység irányítását. Egyik pályán, az egyetlen darab épkézláb T-34-emmel, sikerült hatalmasat alakítsak: ház mellől kibújva tüzelni a német páncélosokra, majd a töltés idejére visszahúzódni a takarásba, sikerült sérülés nélkül kilőni 3-4 Panzert.Egyelőre csak pár óra játék van mögöttem, a játék mutatott pár újdonságot ami tetszett, és részemről pozitívum, hogy a gyalogosok nem tudják géppisztollyal lefogyasztani a tankok HP-ját (nincs is nekik), illetve nem a csatamezőn kell gyártani a bakákat
.Aki szereti a kicsit komolyabb taktikai-stratégiai játékokat az tegyen vele egy próbát, nekem érzésre valahol a Panzers és a Theatre of War között van, a Blitzkrieg után végre lehet megtaláltam a méltó utódot
.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
.
.