- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
hko
csendes tag
Nos, ma kicsit tesztelgettem a memóriákat...
Mindig két időzítést próbáltam: 6/3/3/2.5 és 3/2/2/2
Az egyik modul, mind a három foglalatban kifagyasztotta a memtestet, általában 4-5 perc körül. A másik modul az első és második foglalatban fagyasztott, kb másfél perc, a haramdik foglalatban pedig lenyomta hiba nélkül a kiválasztott teszteket (#1-8), hiba nélkül.
A tesztnél csak alaplap, mem, proci (:) ), és floppy drive volt jelen, ja, és a táp.
Ez szerintetek mitől van?
Ha kérdésem nagyon OFFnak számít, mondjátok meg pls, hogy melyik topicba menjek. -
hko
csendes tag
Hát mostmár tököszúrom magam! :))
-
hko
csendes tag
Hehe, de nekem nem csak szaraxik, hanem kifagy, kimerevedik, pont úgy mint egyébként, a gép használata közben. Vagy lehet hogy ez két különböző dolog?
-
hko
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit felelevenítem a topicot. :)
Szóval van nékem egy MSI K7N2-L, 2*256Mb Pc2100 rammal. Nos, a gép fagyogat, időnként kimerevedik, és én a memóriára gyanakszom (vagy csak gyanakodtam).
133 FSB mellett 3-2-2-2-es időzítést használva elkezdtem a Memtest86 tesztet, miután itt olvastam hogy ez szép és jó :DD, de sajnos az 5 tesztnél, úgy 80% körül kifagy a program, asszem ez elég hibajelzésnek :(. Az időzítést egészen 7-4-4-3-ig visszavettem, de így is u.a. a helyzet. Valamit olvastam a Readme-jében, hogy bizonyos esetekben az Athlon procik rosszul veszek az 5. és 8. teszteket, tud valaki erről valami bővebbet mondani?
Gondolom nem ártana a memóriamodulokat külön-külön is tesztelni, de ehhez így éjfél környékén nincs sok kedvem. De ha lesz időm időm megteszem, de addig is tanácsoljatok valamit pls, mert már a hajamat tépem. :O
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Háztartási gépek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest