Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
válasz
MC Pite #38142 üzenetére
Értem én, hogy fárasztó, de egy tanácsadó topic azért van hogy a laikusoknak (mint pl én) segíts, és ha fél oldal telt el azóta, hogy ilyen kérdés hangzott el, akkor OK, én is visszaolvasok, de van olyan, hogy 3-4 oldallal ezelőtt hangzott el, az embernek meg értelemszerűen nincsen kedve 5 napos hsz-eket olvasgatni, inkább feltesz egy kérdést és reménykedik, hogy kap rá választ. Nem "bántásból" írtam, nem akarok senkit se sértegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest