Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz Graphics #72432 üzenetére
TS, igen, bocsánat
itt a ma aktuális TS430-as [Link]
Az enyém pontosan így van matricázva, csak 450-es szám van 430 helyett. Ugyan így fekete drótok, és az ATX köteg van harisnyázva. A vantirács viszont nem ez, hanem ilyen:itt van amit az oldal 450-esnek nevez: [link] ilyen a ventirácsom (nagyon szép), viszont a matricázat más, a fentivel egyezik meg. A doboz ehhez hasonló, színes, de más grafikával.
Szerk.: igen, látom már megnézted az oldalt, gyorsabb voltál.
Jó lenne a gyártási dátumot megállapítani valamiből, pl. Ser.No.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
Ezt már szeretem, már bent is van a gépben az XFX. Jó ez a HardverKer, nem kicsi raktárkészletük van, ebből is volt 7 db, meg egy csomó más tápból (most csak azokat néztem) is 10+
Egyébként erre is van 5 év gari, csak a manuál szerint regisztrálni kell a tápot az xfxforce.co.uk-n.
Szerk.: Na most rá is kattintottam a linkre, és átdobott a .com-ra, ezek szerint már nincs külön európai oldal.
Ebből van egy olyan érzésem, hogy ez a konkrét darab azért nem mai gyerek. Egyrészt ma már az ST szériában csak 430W-os van, és ezzel a típusszámmal (P1-450S-X2B9) ma már a Pro szériában található 450-es tápot jelölik. Lehet hogy lett egy "belépőbb" kategória, és a régi ST-ket ma már Pro-nak hívják.
A mai ST-knek nyers színű papírdoboza van, ennek a darabnak színes fotós, fekete, mint a mai Pro dobozoknak. Csak más dizájn.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz Graphics #72411 üzenetére
Azért találtam párat
Szerintetek melyik legyen:
XFX TS450W -14k
Chieftec CTG-500-80p -15k
CoolerMaster Elite Power RS500-PSAPJ3-IT -12k (elvileg 450W-os FSP bél?)
Korábban megnéztük 400W elég lenne, de később jöhet még VGA fejlesztés, úgyhogy ennyi bőven elég.
(P.H.)
-
.DLL
veterán
Jó tápokat nem tartanak a boltokban, jó tápokat csak megrendelésre tudnak beszerezni. Pedig nem drágák, (most a 15e körüli kategóriáról beszélek) nem extra termékek, mégis a gagyi, drága, sokWattos, noname belsős marketingtápok vannak a boltok polcain, mert valamit azért tartani kell. Akkor legalább miért nem a jó tápokból tartanak néhányat?
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz jim bcs #72186 üzenetére
VGA-ból is semmi komoly, max 15 ezres kategória. De ezzel kapcsolatban még nem vagyok képben, jópár éve változatlan szinte a gépem. Alaplap lett cserélve tavaly hogy belemenjen a 8Giga DDR3 ram, azt annyi, a VGA majd 5 éve megvan.
Köszönöm az ajánlást!
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
.DLL
veterán
Sziasztok!
Nézegettem a "Tápajánló táblázatot" de részben eléggé régi, sok olyat tápba belefutottam ami jó lett volna, de már X ideje nem forgalmazott, utolsó elérhetősége: XY, és így tovább.
Ezért gondoltam hogy szavakba foglalom kérdésem: milyen tápot ajánlotok (konfigom az adatlapomon) most egy 350W-os van, igazából eddig nem volt baja, csak gagyi és már ciripel, PFC sincs benne, szóval kell egy megbízható táp, de teljesítményben nem kell sok, tuning, ilyesmi nem lesz.
Esetleg a VGA lesz lecserélve a közeljövőben, a mostani akkor 13e Ft volt, most is az aktuális 15ezres kategóriából fogok választani, mert kb mindenben jobbak ugyanannyiért.. ez a fejlődés nem tudom a maiak hogy állnak fogyasztásban, de szerintem nem lesz nagy különbség.Árérzékeny vagyok, tehát nem kell csúcskategóriás meg moduláris, meg ilyenek, alap táp normál házba, de megbízható, ajánlott típust keresek, lehető legjobb ár/érték aránnyal (tehát lehetőleg olcsó legyen).
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest