Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz MineFox54 #83592 üzenetére
Why so salty? Ayy
Jót nevettem a kis irományodon köszi. Kár, hogy semmilyen kontextusban nem vág témába a BS kommented. Talán az első példát megtapasztaltad? Sajnálom, hogy ennyire szíven ütött a dolog. Tényleg. Mélyen. Sajnálom. Esetleg kérsz 1 kis hideg vizet?
Röhej, hogy mibe ment át ez a fórum....ha valakinek eltérő véleménye van a többségtől, akkor az már hülye, és jön a trashtalk
Magyarország én így szeretlek[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz pcgamer01 #83558 üzenetére
Sok helyen van, hogy HDD-re is csak 2 évet adnak mikor 3 járna, és nem nem adják meg és így van ez tápoknál is sajnos. Ez ilyen MO exluzivitás garancia terén. A kiskereskedők szeretnek trükközni. 5év gyári garit persze megkapod, de ha lajár a bolti gari azt már onnantól neked kell intézni és hiába küldöd vissza a boltnak ha az amit ők adtak az lejárt.(hiába van érvényes több év ha ők csak 1 részét adták meg) Azt ne mtudom, hogy az odajuttatást ki állja, te vagy a gyártó, de kényelmesebb olyan helyen venni ahol megadják azt ami jár, és ők elintézik helyetted mint kereskedő a gyártóval.
Vásárlás előtt hívd fel a céget, hogy mennyi jár rá, ha nem annyi van kiírva amennyit a gyártó kínál, mert lehet elírás, de lehet nem.
Pl amit vettem tápot ez az SS S12G 450 5év volt ennél a SHirajnál gari papírra annyi is van írva, viszont felhívtam ipont és ott persze hogy nem adták volna meg az 5 évet.
Ipon Gar
Gyártó gar
ipon[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Valószínűleg csak 1 selejtes példány, szoval nem kell leírni az SS-t. Személy szerint én ez ellen inkább azzal védekezem, hogy megtörténjen ujra, hogy 1 kicsit több tartalékot hagyok a tápnak, aztán ugy biztos nem lesz gond. Te pénzed Te döntésed Te döntöed el mit teszel, szoval nem probállak lebeszélni/rábeszélni.
Az SS márka az patinás, de minden márkában vannak selejtek.
1 jó tanács: Bármilyen tápot is veszel kerüld az osztott ágúakat.[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Nekem most 1 éves Seasonic S12 G 450W megadta magát. (Gold)
Konkrétan csak hidegen indul. Kikapcsolás után nem kapcsol vissza. Most elért arra a pontra, hogy több napig kell neki kikapcsolva áramtalanitva lenni, hogy elinduljon. (1 honapig elég volt neki 1 éjszaka)
Konfig a profilomon 1 kicsit magasabb fogyasztású vga-val. Ezért arra jutottam, hogy veszek minimum 1 500ast biztos ami biztos bárki akérmit mond inkább legyen benne több kakaó mint kevesebb.
Persze a boltban is tátott szájjal voltak, hogy ezzel mi lett, én is értetlenül állok a dolog előtt, de vissza küldöm gariba. Shiraj Hungary-nál vettem a tápot 5 évvel akciósan asszem volt kb 23-25k.
Nem mondom, hogy vegyél nagyobbat mint én, csak gondoltam leírom, hogy én milyet fogtam ki.
Valószínűleg, seljetest kaptam de beküldöm gariba aztán remélem kicserélik.A boltban még azt is felhozták, hogy lehet hamisított cuccot kaptam, amit kétlek, de minden lehetséges.
Amugy valakinek van a Shiraj Hungary KFT-vel kapcsolatos tapasztalata garancia ügyileg? Most nem tudom, hogy több webshop/bolt van a tulajdonuban, vagy annyira a csőd szélén van a bolt, hogy havonta változtat nevet. Amikor még vettem akkor teljesen más volt a neve nem is találtam meg az oldal nevét. Aztán rábukkantam 1 honapja PCeuropa. Azota eltünt. Azota rátaláltam a4team meg 1 másikra. Milyen cég ez pontosan? A gari levelem Shiraj Hungary-hoz szól.
-
Shifty01
aktív tag
@DR|FTK|NG
@Duliee
@pcgamer01Oké mostmár levan szűkítve a lista.
Szimplán vegyem meg a legolcsóbbat ezek közül?Fsp Raider 550 18k
Seasonic S12II-520 20k
Antec HCG-520 20k
CM G 550 19k
ZM600-GLX 18k
ZM600-GV 21k
ZM500-GV 19k[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz Graphics #83538 üzenetére
@Duliee
@DR|FTK|NGTehát akkor marad
Fsp Raider 550
Seasonic S12II-520
Antec HCG-520Mi a helyzet az EVGA-val? Azok közül is vannak jók úgy hallottam.
Thermaltake mind cwt-s most néztem azokat ink kihuzom a listáról. Talán a London jó lenne de szerintem annál van jobb is ennyiért.
Cooler Master?
Esetleg Super Flower?
Zalman?
Fractal Design?[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Rosszul mondtam a táp amiről beszélnk az:[link]
Na de teljesen mind1 nekem msot 1 uj táp kéne 500W körül max 20ért aminek jó a bele. Gondolom nem olyan nehéz ilyet találni. (Alsó tápos)
Corsair CX VS széria?
Evga?
Fsp Hyper?Raider?Hyper M?
Thermaltake Hamburg/Berlin?
Enermax 550W Triathlor Eco?[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz Graphics #83535 üzenetére
Garanciás, de nekem hétfőn kell a gép munkára, szoval ez nem várhat. Beküldöm gariba aztán ha kicserélik akkor eladom a bontatlant.
Amugy a szóbanforgó táp az ez volt. (máshol vettem ahol 5évet adtak rá)
A táp dobozára 80PLus GOLD van írva szoval tudom, hogy elvileg elkéne bírnia. 1évig bírta is utána jött a gebasz.Lehet én fogtam ki selejtest, de inkább veszek 1-el nagyobbat biztos ami biztos. Engem csak az érdekelne, hogy milyen tápok vannak ilyen árban 500w környékén normális béllel?
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz DR|FTK|NG #83528 üzenetére
I5/GTX760/8GB/120GB/1TB
Előző 1 seasonic S12 II 430W volt 1 év után a kondik feladták és most nem inditja a gépet.
Boltban azt mondták h nagyobb teljesítménnyel megoldható a dolog. Kiprobáltuk másik táppal azzal ment szoval táp volt a baj az biztos, viszont nem akarok évenként cserélgetni szoval inkább veszek 1 nagyobbat. (jövöre nézve is jobb ha cserélnék hardvert)Corsair GS és atöbbivel mi a baj? FSP Hyper ?
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Hi!
Tápot keresek min 500W teljesitménnyel. Max 20ért.
Amikre gondoltam:
Alsó tápos házba kellene. Modularitás nem feltétel, de ha belefér ennyibe 1 jó béllel akkor preferált.Zalman:
ZM600-LX
ZM500-GV
ZM600-GLX
ZM600-GVFSP:
Hyper
RaiderCooler Master:
G600
G550MSeasonic:
S12II-520Enermax:
Maxpro
Lepa N-Series N600EVGA:
SuperNOVA NEX600BCorsair:
VS 550/650
CX500
GS500ThermalTake:
Hamburg 530W
Berlin 630WBeQuiet!
PURE POWER L7 | 530WKeepOUT
Fx700
FX700MuIlyen árban mi az ajánlott? Ezek közül melyik jó/nem jó? Ezek közül melyik lenne a legjobb?
Nem akarok használtan venni.[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz guftabi96 #67127 üzenetére
Nem lehet olyan rossz, de értelem szerűen nem kifejezetten a csúcs.
http://www.hardocp.com/article/2013/12/16/evga_500b_500w_power_supply_review/9#.U5htG7GClV8[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz dani0113 #67110 üzenetére
Hatásfok alapján minősítik a tápegységeket.
Jó áron kaphatsz simán 1 Gold-osat 20 körül. Több márkából is választhatsz pl: SS, FSP, stb
Platinumot nagy felárral tudhatsz magadévá csak.[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz dudika10 #66824 üzenetére
Azt kérdezte, mennyit fogyaszt a gépe. A konnektor felöl a táp többet vesz fel mint amennyit lead a gépnek, tehát veszteség keletkezik...
Tehát ha pl 300at vesz fel a konfig max terhelés alatt, akkor
300 : 0,9 --> ~333
konfignak leadott : hatásfok (pl 90% 0,9) -> tényleges áram felvétel konnektor felöl.Nem értem hol a problémád
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz Sanya1981 #66820 üzenetére
Cpu: 125W
Vga: 175W
Hdd ~ 15W
Cooler attól függ miylen fordulaton fesz-en mennyi A-t eszik. Ez hűtő függő.Tehát 125+175+15 = 315 + - 10%
+ táp miatt keletkezett veszteség.
Matekozz kicsit. Gyártó szerint cpu vga együtt 300 W
Hdd 7200rpm ~ 15WElégnek kell lennie 400assal de 1 450essel kicsit jobban kinyujthatnád a lábadat OC terén
500 W feletti táp lenne tulzás
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
-
Shifty01
aktív tag
válasz RaPiDsHaRe #66713 üzenetére
Mondj 1 keretet mennyit szánnál rá. Szerintem minimum 15öt érdemes lenne beáldozni, de én személy szerint a 20at sem sajnálnám 1 ilyen konfig alá.
-
Shifty01
aktív tag
Na megjött a kis aranyos
Köszönöm aki segitett dönteni.
Kép -
Shifty01
aktív tag
válasz PAINfájdalom #66688 üzenetére
Mennyi a keret a tápra?
-
Shifty01
aktív tag
Grave444-et érdeklik ezek a tápok meg még linkelt 1 CM-et és 1 SS 12S II -est
lásd: #66557[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz KAMELOT #66564 üzenetére
Tudom, viszont a Straight power széria ha jol tudom fsp aurum beles mig a pure nem. Hangilag tök mind1 melyiket, mindkettő suttogás hang alatt van és ugyis elfogja nyomni a vga v a cpu v a házhűtő ventik zaja.
Kamelot
Rokon lelkek vagyunk mert én is mély kutatást végzek mielőtt vásárlásra adom a fejem. Már néztem ezer tesztet én is de még mindig van olyan alkatrész ahol vacilálok h melyik lenne a jobb választás.(Mindkettő csúcs csak azon gondolkozok melyi ka csúcsabb )Igazábol nem engem érdekel a Be queit tápok szériája én már rendeltem 1 SS s12G 450-et remélem itt van raktáron és nem jön megint az e-mail h sajnáljuk de nincs, mert az már ma a 4ik lenne...
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz Grave_444 #66557 üzenetére
Honlapon megtalálod ezeket:
Pure:
dB(A) at 20% load
13.6
dB(A) at 50% load
14.2
dB(A) at 100% load
23.2Straight
dB(A) at 20% load
13.7
dB(A) at 50% load
13.8
dB(A) at 100% load
14.6Egyik sem hangos, de igazából ez az egész márka lényege, minél halkabb működés.
Viszont ezeknek több ágú a 12V ága. Pure(2) Straight(3) Bár ez önmagában nem nagy negatívum, mert felhasználás kör kérdése az egész, hogy egy ágú kell, vagy több ágú. Viszont a szakik itt ált 1 ágúakat ajánlgatnak.
Majd az okosabbak megmondják, várj még pár választ biztos majd kapsz rá bővebb magyarázatot annál, hogy ezt meg azt vedd. Ha jol tudom FSP belesek.[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Ugy néz ki találtam 1 boltot, ahol van raktáron ilyen tá: SS s12G 450W gold
Ha nem kapok e-mail h nincs akkor valószínűleg az a CM lesz amit felettem irtatok. Nagyon köszönöm a segitséget
Féluton megszivtam 2 boltal is h irták h bocsi de nincs aztán ajánlgatnak nagyobb tápot meg + 8kért.
Na de végülis a végeredmény számít. EZ elvileg 92%os és atom stabil a tesztek alapján. Ha nem jön ezzel a webshoppal se össze akkor a cm enhance beles lesz.[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
SS S12G 450 helyett jó választás lenne a :
Corsair CS450M Moduláris harisnyázott single rail és az ára is megfelel. Sőt goldos.
Ez mennyire jó/ajánlott táp? Mivel a s12G elfogyott igy alternativára kényszerülök -
Shifty01
aktív tag
válasz dudika10 #66544 üzenetére
Köszönöm a gyors kis számolást megsporoltad nekem
Ezt annyira bírom megrendelem ki van irva a honlapra raktáron 1,2munkanap és áátvehető.
Erre jön 1 e-mail:
Annyi a probléma vele, hogy a "Seasonic S12G 450W Gold 450W,1xFAN,12cm,Aktív PFC" készüléket sajnos nem tudjuk most beszerezni bizonytalan ideig, ugyanis egyik beszállítónknak sincs.
Nagyon nem akar ez össze jönni nekem
Aztán ajánlja nekem az 550W-osat ami 28k MEgáll az eszem. Szivatnak ezek engem? Ha nincs miért irják oda hogy van ? Vicc. Pc landon meg össze vannak zavarodva telefonban azt mondják nincs emailben meg h van.
Itt meg azt irják h van és erre jön email h nincs.[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Amugy mennyire látszik meg az áram számlán a 400-500w os táp esetében, hogy bronzos v goldos? Csak kiváncsiság
-
Shifty01
aktív tag
válasz Adee_91 #66534 üzenetére
Most levelezek velük most reagáltak a lemondott rendelésre, és kiváncsiságbol megkérdeztem és azt mondta hogy evot-t küldenek. Bár nem tudom milyet hisz hivatalos oldalon nincs is 500w-os evo változat...
http://www.seasonicusa.com/M12-EVO-Edition.htmMost lehet össze zavartam mert 10 perce nem irt semmit pedig eddig kaptam 1-2percenként a válaszokat emailben
Neked 500w-os és evo? Hivatalos honlapon nincs ilyen
Kértem tőle cikkszámot h mit tudna rendelni azt google majd kiadja h szerintük mi az evo és mi a nem.
AMugy jó a szinkron email és telefon között. Telefonban azt mondják nincs evo és olyat kapok ami honlapon. Emailben vissza ir csávó h evo-t tud rendelni. mondom wtf[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Ebben irtad, hogy rendben van a: [link]
Ezt rendeltem, csak nem iponról.(#66523) Shifty01: Rendben van ez is.
Látom, hogy nem az de legalább a kábelek feketék a többit meg majd elrejtem, nem olyan nagy ügy. Inkább legyen goldos minthogy moduláris és bronzos. Azt hittem ennyi pénzből lehet az ilyesfajta igényeimnek megfelelöt találni de tévedtem.
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Köszi a segitséget megrendeltem a s12G 450-et
http://www.kitguru.net/components/power-supplies/zardon/seasonic-s12g-450-power-supply-review/Nem moduláris de a többi sok jó tulajdonsága kárpotol. Végülis feketének fekete nekem ez a lényeg.
Kamelot meg szerintem arra gondolt, hogy eredetileg nem táp gyártóként kezdték hanem csak később kezdtek el tápokkal foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Esetleg ez?
http://ipon.hu/webshop/product/seasonic_s12g_450w/602193
[kep kábelekről]KAMELOT
Pedig a Revolution és a Platimax után feltételezni nem mertem, hogy nem törzsgyökeres mivel ezeknek a belsejét nem külsősök szállították az oldalon is ott van amit linkeltél), na ma is meg tudtam valamit.S12-re mit mondotok?
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Akkor felejtős ha nem eredeti enermax Nem bírom megérteni, hogy 1 olyan jó hírű cég mint az enermax miért rombolja a presztizsét külső beszállítótol származó belsőkkel szerelt tápokkal, amikor maguk házon belül mérföldekkel jobbat tudnának csinálni.
Az SS amit irtál az igaz gold-os de drága :/Öszintén vallva, rendben van szép design ára is jó bronzos moduláris harisnyázott, viszont én jobban megbiznék 1 olyan cégben ami ezzel foglalkozik és erre van szakosodva. Mert ugye ez gyárt sok félét, és kicsit idegenkedek ezektől.
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
http://ipon.hu/webshop/product/enermax_triathlor_eco_450w_span_3_nap_span/568160
http://ipon.hu/webshop/product/enermax_lepa_maxbron_450w_span_2_nap_span/670618Azt tudom h a NAXN széria nem eredeti enermax volt... Ezekröl mi a szakvélemény?
Elsősorban a fekete szín miatt lenen igényem a harisnyára, de a sima harisnya nélküli fekete(összes) kábelű tápok is jók.
A SS G450el az a baj hogy 23 a legolcsóbb és arra még rájön a szállítás is :/ Nekem 20 lenne a keretem rá Max 21 ha a szállítás ingyenes mint pl pcland-on.v 220volt v edigital[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Megkérdeztem őket, telefonon, azt a választ kaptam h nem evo-t küldenek hanem azt amit olvastam a honlapon. Szoval én ezt inkább nem vállalnám be h vagy ezt vagy azt..
Lemondtam a rendelést mert a zsákba macska nem az én pályám.
400w-os moduláris egyben hagyott 12V ág? Valaki?
i5 4570 gtx 760 1 hdd 1 ssd 1 opt drive pár ventiMár elnézést a sok kommentért, és a variálásért, de az SS jó is lenne ha evot küldenének tutira,(aztán ha meg nem az evo-t kapom akkor sem reklamálhatok mert honlapjukon nem az van) továbbá igazat kell adnom a fölöttem szóloknak h 400-450 w-os táp elég lesz bőven. Szoval valaki segitene ?
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Adee_91
ForbiddenYou don't have permission to access /modules/NDReviews/images/SeasonicM12IIEvo850/DSC_9827.jpg on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Ez az amire gondoltál? :
http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=356Valaki mondjon már valamit
Modu harisnyázott Dc-Dc 1ágas 12V ág és alsó tápos házba fekete vagy sötét festéssel.Ennek minden kábele fekete? Nincs ilyen szivárvány h sárga piros meg hasonlóak? MErt ha nincs szinuk hanem mind fekete akkor nem érdekel a harisnya, nekem a fekete szinhatás miatt kellett volna az is.
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz Potzee #66498 üzenetére
Állytólag, de a honlapon csak annyi van h moduláris sehol sincs EVO. :/
http://www.pcland.hu/shop+SEASONIC-M12II-520-520W-80-Plus-Bronze-modularis-tapegyseg---retail-M12II-520_172613_450393
Engem igazábol a DC-DC konverter érdekelne, nem a haswelles cucc, de ha már van ilyen akkor miért ne ilyen tápot vegyek? Ártani nem árthat
Ha meg megkérdezem őket akkor, meg kijavitják és evo áron aják majd ha tényleg evot adtak eddig 21k-rt.
Gondolom drágább az evo mint a régebbi.[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz Potzee #66491 üzenetére
Ez még bele is fér, az fsp aurum S is 21 lett volna (500w) szoval most ezen az egy ezresen nem fog mulni.
Köszi.
Akkor ez modu és harisnyázott ugye?
Az ADDA venti az mit takar, halk? Milyen a csapágya?
Ez DC-DC már? és Haswell comp? Arra gondolok, hogy intelnek van 1 ilyen energia takarékossági funkciója az uj haswellekben, és h ez tudja e v nem.
Azt olvastam van régi fajta ebből meg DC-DC amit már EVO néven forgalmaznak.[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz Grave_444 #66470 üzenetére
Igazad van pedig jo lenne
Akkor mégsem ez lesz... :/
Max 20k ig valaki 1 alsó tápos házba tudna ajánlani nekem 1 500w körüli moduláris harisnyázott kábelű tápot? Pref: 1 ágban a 12VJó lenne ha fekete színű lenne mert illene a ház belsejéhez. Szerencsére még nem vettem meg, de valami jó minőségi kellene.
Konfigot leirtam felül.[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Igazabol valaszt arra nem kaptam hogy joe az aurum gold s vagy sem. Nincs valami jellemzo tipushibaja? Miert ilyen olcso....A tobbi aurum 30 folott van. Mivel rosszabb es milyen bele van?
-
Shifty01
aktív tag
válasz Grave_444 #66466 üzenetére
Be quietből akkor már inkább ezt nem?
http://ipon.hu/webshop/product/be_quiet!_straight_power_400w_e9/204417
Goldos a másik csak bronzos. A ventillátora meg elvileg vm speckó wings ami halkabb. -
Shifty01
aktív tag
Hi!
Már kérdeztem itt korábban kaptam sok információt, és olvasgattam is.
Végülis erre esett a választásom:
FSP Aurum GOLD S 400w 18e
FSP Aurum GOLD S 500w 21eElső kérdésem, hogy az alábbi konfighoz elég lesze 1 400as táp:
asus b85 pro gamer (megvan már)
i5 4570 84w
gtx 760 170w (megvan már)
1 sshd(azért sshd mert jókat hallottam róla, és alig drágábban betudom szerezni mint 1 hdd-t ami szintén 1 TB)
1 ssd (megvan már)
1 opt meghajtó
5ház hűtő ventillátor
z11 plus( megvan már)Inkább jobb lenne a 500w-os a biztonság kedvéért?
A házhűző ventikből 3 világítós és még tervezek majd led világítást rakni a házon belülre egyelőre nem tudom még hova, de nem akarom h sötét legyen.A másik kérdésem pedig, az lenne, hogy mit ajánlanátok int alternatíva a aurum gold S szériára.
Más márka is jó nem akarok sporolni a tápon mert tudom itt kezdődik minden normális konfig. Olyan 20ezer környékén megállnék. Alsó tápos házba menne Z11 plus
Tehát alsó tápos lenne.
Harisnyázott kábelek elvártak. Lehetőleg halk legyen és hasonlóan jó mint az aurum gold.(hatásfok/stabilitás)
Apropó ez ugye azért jobb táp mint és megéri a felárat a többihez képest amik egy árban vannak ezzel/ vagy olcsóbbak?
Ha van alternatíva ami olcsóbb és esetleg hasonló vagy talán jobb várom válaszokat. Hétfőn adom le rendelést tápra és ramra.(azért veszem külön mert szem veszem át tehát száll. költség nincs. -
Shifty01
aktív tag
Na mostmár elbizonytalanodtam az xfx-el kapcsolatban.
Akkor megkérdezem ujra
Ehhez a konfighoz kelle nekem 1 táp.
i5 4570
gtx 760 (asus)
Annyi a kritérium, hogy legyenek hosszú harisnyázott kábelei és halk legyen. No meg birja el a konfigot. Nem vagyok vele tisztában mi lenne a jó döntés hány W kellene ennek egyentalán 1 400W elég lesz neki?
ár: kb 15k Fölé nem nagyon szeretnék menni. Nézegettem FSP Raider Cooler master Thunder sorozatot xfx-tőé most elment a kedvem a panaszok miatt. Esetleg EVGA? Mi lenne a jó? Magas hatásfokú kellene.
Tegnap már ott voltam hogy lassan összeál la kép és megis rendelem de most olvasok és már megint nem tudom mi len na jó döntés. XFX vonzó volt SS belső miatt és 5év gari miatt, de a venti és a belsőre irt panaszok miatt inkább lemondanék rola. -
Shifty01
aktív tag
válasz Potzee #65341 üzenetére
E kettő közöttt hezitálok. Melyik lenne jobb?
Mindkettő 80+Bronze(ez amugy mennyire jelent jót? kb 85%?) 90 körüli táp az Gold? Mennyivel drágább 1 olyan táp?Az FSP Raidernél a képeknél láthato a csatlakozok.
24pin az alaplap
pci-e 8pin(6+2) 2 db ez a vganak kell
a 4+4 pin minek kell?
Serial ATA 15pin 6db vagyis 6db HDD vagy SSD-t (v cd/dvd)
Molex 4pin pedig jó a ventillátorokra(3db)
Jol tudom ezeket?
Vagy a molex másra jó? 4!4 mire jo?[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Röviden:
i5 4570
8gb
asus gtx 760 OC DC 2
+ hdd + ssdEhhez kellene nekem táp.
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Ehhez a konfighoz keresek tápot:
http://ipon.hu/webshop/product/intel_core_i5_4570_3.20ghz_1150_box/464825
http://ipon.hu/webshop/product/asrock_h87m_pro4/464919
http://ipon.hu/webshop/product/seagate_1tb_barracuda_7200.14_7200rpm_64mb_sata3_st1000dm003/191381
http://ipon.hu/webshop/product/corsair_8gb_vengeance_ddr3_1600mhz_cl9_kit_cmz8gx3m2a1600c9/173133
http://ipon.hu/webshop/product/samsung_120gb_sata3_2.5_840_evo_mz_7te120bw/504945A lényeg, hogy legyen elég kábele mindennek(vga 1db 6 + 1db 6+2) és még később a házba szerelnék ventillátorokat, továbbá hdd/ssd-ket.
A fontos, hogy védje meg az alkatrészeket a leégéstől és legyenek védelmep mint pl OVP vagy akármelyik más védelem, hogy ne károsodjanak.
Adjon stabil áramellátást és minél nagyobb legyen a hatékonysága.(+gar is fontos)
A másik kérdésem pedig az lenne h a konfig alá elég a 400W v 500W esetleg a 600W-ra is szükség lenne?
Ovasgattam forumokat valahol azt mondják 600W kell valahol azt h elég a 400 is.Ezeket találtam, de már régen nem néztem körül táp szempontból a piacon.
Nem vagyok elfogult egyik márkával sem, de nem árt ha halk.
http://ipon.hu/webshop/product/chieftec_ctg_550_80p_550w_box/164224
http://ipon.hu/webshop/product/evga_power_supply_500w_span_1_nap_span/546757
http://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_thunder_600w_rs600_acabd3_e1/410530
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest