- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
troooper #149180 üzenetére
Szerintem a garanciaidőig tartsd meg, ami 5 év és lehetőleg olyan bolttól vedd, ami vállalja rá az 5 év garanciális ügyintézést. Egy külföldi (emlékeim szerint orosz nyelvű) tesztet láttam róla, böngészővel lefordítottam. Feltette a tesztelő a költői kérdést, ami valami ilyesmi volt:
"Melyik jobb, egy 105 fokos kínai kondi, vagy egy őszinte 85 fokos japán?"
És ezek csak a kondik. Bajod nem hiszem, hogy lesz tőle, a szükséges védelmek benne vannak, de amit KAMELOT ajánlott, az is jó táp és 10 év rá a garancia.
-
válasz
troooper #50166 üzenetére
Volt ilyen tápom kettő is
ADDA ventis, a kondiproblémával nem találkoztam, de ha mégis gond adódna vele könnyen orvosolható, illetve számos szaki foglalkozik itt PH-n is vele.
1-2 minőségi kondi bele, és újabb 7 év gondtalansággal lehet számolni
Én kb az ennyi idős tápoknál szoktam azt javasolni, hogy egy kondicserét követően tegyük bele Papa-Mama Codegen Mercury M-tech csúcs helyére, és akkor mindenki megnyugszik.
Szerencsére ebben a típusban a venti szokatlanul jó / enyje FSP, tanulhatnának vmit a mostaniaknál is. ebből az időkből / az ADDA venti kikezdhetetlensége legendás, és ezt tapasztalom is egy legalább 5 éves HEN250-esnél.
Mi pedig keressünk egy újabb szerkezetet
-
Quent1n
senior tag
válasz
troooper #50168 üzenetére
Hát ezt el
Talán most jönne jól valami olcsó Seasonic akár itt Duliee-től ha nagyon nem akarsz pénzt kiadni rá, és az biztos, hogy bőven jobbak és frissebbek mint a 7 éves FSP aminek a feje fölött ott a Damoklész kardja ugye.. Ha meg azt mondod legyen új akkor 10-12 körül vannak Seasonic 350esek 3 év garral általában.
-
Quent1n
senior tag
válasz
troooper #50166 üzenetére
Egy közel 7 éves tápról beszélünk, arról a hibáról én is olvastam anno. Ha nem bízol benne keress egy szakit aki megbontja és átnézi neked. Ha új konfigot veszel és belefér akkor lehet érdemes lenne egy újra beruházni persze kérdés, hogy mi lenne a full konfig? VGA? Hisz lehet amúgy is kevés lenne a táp teljesítménye. Én ha teljes konfigot cserélnék akkor nem bíznám egy 7 éves tápra (főleg, hogy ugye beleesik a problémások közé) maximum ha valaki átnézi nekem alaposan és ha kell kondit/ventit stb. cserél benne.
-
-
-
14adam
addikt
válasz
troooper #13335 üzenetére
huh,az pont beleesik a selejtesek közé.És ugye ha nem cseréled az akár veszélyes is lehetett volna. Egy kondi csere megoldja a problémákat.Az a táp még lefog húzni újabb ennyi időt.Illetve ha már nagyon belejössz a forrasztgatásba a másik oldalon se árt őket kicserélni, pár ft-os cucc de legalább nem kell 10k-t kiadni egy újért
(csak akkor állj neki ha biztos vagy a dolgokba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest