-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Nem tudom miért nem ajánlják. Talán mert két évet kapsz, a többit meg intézd magad a gyártóval. Ellenben meg van 5 év hazai garis típus, Corsairből meg hét.
Az utolsó bekezdésed nem értem, mire akart kilyukadni, átfogalmaznád, kérlek?
Dönc: Ezek az esetek mostanában kezdenek, évekkel a beüzemelés után előjönni, mint anno a SuperB 460-nál. Ettől még nem lesz nem ajánlott táp, csak most van alternatíva jobb árban. A javítást nem én végzem, csak tudok több esetről is, ahol sikeres javítás történt. A javítás a Caseking Kellytech műhelyében történt (hivatalos Chieftec disztribútorok hazánkban). Hozzávetőlegesen 4-5k HUF-ra tippelek, pontos összeget nem tudok. Célszerű lehet megkeresni őket, végfelhasználótól befogadnak-e fizetős javításra tápegységet, vagy valamelyik viszonteladó partnerükön keresztül tudod csak eljuttatni hozzájuk.
HGyu
-
Grózi
veterán
Neked és Somé-nak:
Van itthon kb. 20db működő Hkc,Kodegány,Mercury 300-450W-s csodám-ingyen vihetitek.Csak ne engem szidjatok mikor elviszi fél gépet...
A tápegység olyan mint a háznál az alap,ha azon spórolsz akkor úgyis visszaüt!Persze lehet,hogy egy darabig nem lesz gond-csak kérdés meddig.. -
quailstorm
félisten
Csak amikor meg 2015-ben jönnek az ATX1.3 szabványú, utoljára talán P4-hez jó, bemeneti szűréstől mentes, leggányabb alkatrészekből összehányt csillió wattos csodákkal, akkor falnak tudok menni.
300-as Codegenből volt olyan, ami tápteszteren 120w-ig húzta... most ezt találtam
A 300grammos Mercurym el se tudom képzelni, mi köze lehet a 400W-hoz, de hogy a 350-es Mercury két kört ver rá erőben, azt kipróbáltam.Bónuszként itt van ez: [link]
Haver vette, mert a legolcsóbb (hozzáteszem, a legtöbb bótban tényleg az LC-Power a legjobb, amit lehet kapni). Amíg követtem, kb 4 HDD-t nyírt ki. Annyit nyögött hozzá, hogy mások is mondták, hogy cseréljem ki.
Amúgy a nyákon a 2000/12/22 az a gyártási dátum. ATX1.3-as szemét, valamelyik elázott nádkunyhóban találhatták.
2011-es PH! reklám róla
Ráadásul még szép is, nagy ventis, el is hiszi az ember, hogy megy. Nem úgy, mint 2003-ban, a full zárt tápnál. Faterom vett egy tápot, amin ott van a 8centis venti, fúj, de nincs máshol lyukAmikor már a CWT-s Chiefteken meg a Seasonicon megy a vita, az már egy nem olyan nagy gond.
Persze a tápkérdés anno engem is mellbevágott az árával, de baszki, a HKC 5580 ingyé' van? Ahhoz képest nem sokkal volt messzebb az XFX 450...A linkelt PH! reklámot elnézve a két tábor se most esett először egymásnak. De mégis annak lett igaza, aki 1 másodperc alatt el tudta dönteni, hogy az élből szar és nem kell megvenni.
A gagyikat nem szokták olyan körültekintően bemutatni, mint a csúcsszériákat. Képet is kb én raktam fel róla elsőnek... -
somé
őstag
Az eddigi 6 év alatt, elhiheted, volt pár "stresszhelyzet", többnyire áramingadozás, illetve hirtelen áramkimaradás. Soha egy alkatrészemmel nem volt probléma a táp miatt (más miatt sem).
Csak arra próbálok rávilágítani, hogy nem kell feleslegesen farkast kiáltani, mert egy táp nem hú de ilyen meg olyan hatásfokú, pláne nem megbízhatatlan. A tények mást mutatnak. A védelem meg ugyanúgy megvan ezekben is, mint a drágábbakban.
Ahogy olvasgatok, azok szajkóznak leginkább, akik nem használtak olcsóbb tápot, de az meg úgy is közhely, meg túlhájpolt, hogy ami nem Zalman, Chieftec..stb., az csak sz@ r lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest