Hirdetés
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Honor 200 Pro - mobilportré
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khooman
csendes tag
Oksa, ha nem bírná akkor olyat veszek.
Viszont, ha nem lesz gond akkor is veszek mindenképp tápot, de akkor már nagyobbat, komolyabbat, gyűjtök majd rá zsétKöszi
-
westcoastog
veterán
CHIEFTEC iArena 500W GPA-500S8
Üdv, erről a tápról vélemények?
Tervezem cserélni a mostanit, ő a kiszemelt. -
ZozzHUN
addikt
válasz westcoastog #23155 üzenetére
Ketagas 396w kombinalt teljesitmennyel. Reszemrol ajanlott ha eleg neked hosszu tavra
-
balpis
őstag
válasz westcoastog #23158 üzenetére
én a helyedben utánaolvasnék először egy kicsit...
sokkal inkább CTG500...
[ Szerkesztve ]
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
ZozzHUN
addikt
válasz westcoastog #23158 üzenetére
Hat max hd6970 vga szintig bovithetsz vga-t kesobb. Sajna egyre ehesebbek ezek a vga-k
-
fudi2002
veterán
Hi
Egy kérdés:
Használ-e valaki Chicony Hipro Adrenalin tápot (főleg az 1000w-os érdekel)?
Nem hallottam, láttam, mesélték vélemény érdekel, hanem személyes vélemény.Köszi
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Smoky2011
tag
Halli egy kérdésel fordulok hozátok.
Tápot szeretnék venni és ebbe segitség kellene.Itt a Konfigom:..AMD Phenom II X6 1090T 3.2Ghz
ASUS M4A785TD-V EVO
G.SKILL 8GB (2x4GB)1600Mhz DDR3
EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 ASUS HD 6950
+vinyok
meg a ventik
Proci az huzva lecc-meg a VGA-is.
Mindenféle képen Corsair-t szeretnék,s Modulárisat.
Milyet ajánlotok(Hány W-osat?)...Válaszokat köszönöm Üdv Ákos
[ Szerkesztve ]
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Smoky2011
tag
válasz Krissz5435 #23165 üzenetére
Ez jo vicc volt
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Smoky2011
tag
válasz Recon666 #23166 üzenetére
Köszönöm.
Akkor ezek szerint ez egy minöségre és terjesitményre is egy jo választásnak tünhet???
Adata(Olyanom volt és nem voltam vele megelégedve..)Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
nbalus2k
csendes tag
Üdv!
Végig olvastam a topic utolsó pár oldalát és megerősítést szeretnék kérni tőletek hozzáértőktől.
Adott egy:
Intel i7-2600
Asrock extreme3 gen 3
2 HDDA későbbiekben pedig szeretnék vásárolni hozzá egy komolyabb videókártyát 7950 környékén melyet majd el kellene látnia a tápnak, viszont úgy érzem, hogy ez bőven benne csücsül a keretben ~80% 440W legyen alsó hangon amit le tud adni, ebbe pedig már úgy érzem belefér a konfiguráció, legyen szó régebbi ~ 250W-ig egy videókártya és a maradék a rendszernek.
Ilyen szempontból többen ajánlottátok a ADATA HM-550 tápot. Kérlek javítsatok ki ha esetleg túloztam, alámentem esetleg egy megfelelőbb tápot ha ajánlatok helyette.
Köszönöm!
-
Smoky2011
tag
válasz ZozzHUN #23169 üzenetére
Haveromnál volt a Táp és-ö használta.
Aztmondta,hogy melleg,hangos a ventilye,s kimérték és nem ad le annyit amennyit igazábol kellene a Tápnak.Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Khooman
csendes tag
A jövő szempontjából, kiszeretném próbálni 2 vga-val majd, meg hát 2-3 év után úgyis szerintem lesz más tuning is ... De utánajártam, nem eszik sokkal többet a 6850-nél, szal egyenlőre marad a táp , ahogy néztem ez megbízható táp, meg ha lenne valami bibi mégis, el van látva védelemmel.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Smoky2011 #23172 üzenetére
Nem tudom, de nekem a nagy testvére (HM650) viszi a 2db tuningol GTX470 szintén tuningolt i5 760-at és még nem is hangos. A táp pedig annyit ad le, amennyit kérnek az alkatrészek, ha nem adta volna le, nem is lett volna mit kimérni. Egyedül hibája a merev kábelek voltak, de az már megszűnt.
[ Szerkesztve ]
-
Smoky2011
tag
válasz Recon666 #23174 üzenetére
HM650-enesröl másik tapasztalat tesomnak olyan van azzal ténleg nincs gond nagyon jo kis táp 2db 6870-est visz tuningal.
De a kisebbikröl eddig egy tapasztalat,hogy ezek a gondok merültek fele veleÉlj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
ed019
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen tápot: FSP 350-60 apn
A gyári leírásokat tekintve 24 pin nek kéne lennie de ennek csak 20 van, miért van ez?Köszönöm!
-
04ahgy
nagyúr
válasz emre33 #23143 üzenetére
Nem talált, 5 fajta van...
AX850 (Seasonic bél, 80+ gold, moduláris) - lazán visz két húzott GTX580-t.
HX850 (CWT bél, 80+ gold, moduláris) - lazán visz két húzott GTX580-t.
TX850 - (CWT bél, 80+, fixkábeles) - lazán visz két húzott GTX580-t.
TX850 V2 (Seasonic bél, 80+ bronze, fixkábeles) - lazán visz két húzott GTX580-t.
TX850M - (CWT bél, 80+ bronze, moduláris) - lazán visz két húzott GTX580-t.Nekem AX750 van és nagyon elégedett vagyok vele. A 850-esek közül a TX850M kivételével mind járt már a kezeim közt. Jó tápok nagyon.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz Khooman #23148 üzenetére
Régi az a táp, és 5V-on szabályzott, a hatásfoka gyenge. A konfigod 12V-on eszik, tehát lehetnek gondok. A védelmei felsorolás szintjéén rendben vannak, de azért a tápos témában otthonosabbak szkeptikusan tekintenek ezekre a Coolink tápokra. Tény, hogy van nála sokkal rosszabb.
RaptoxX tápot semmiképp se vegyél, CTG-500-80P-t javaslok, vagy ha jobbat, szebbet erősebbet akarsz, akkor is temérdek modellből válogathatsz, persze többért. Kérj itt tanácsot.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz westcoastog #23155 üzenetére
Az az 500-as iArena nem sokkal kerekedik a mostani 400-as FSP-d fölé. Elég gyér a bele, no.
+1 a már említett CTG-re.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
-
-
proci985
MODERÁTOR
-
04ahgy
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
válasz 04ahgy #23190 üzenetére
köszi! tehát akkor az is félpasszív.
jelenleg a táp a leghangosabb a gépben, szóval gondolkodok valami nagyobb/csendesebben. egyetlen baj, hogy x760/ax750 35-40k, ami halk, silver/gold és még elég erős, az alig olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
macboyg
csendes tag
Sziasztok lenne egy kis gondom ehhez a konfighoz milyen tápot ajánlanátok:
Asrock 970 extreme3
AMD FX 6100
Kingston 2x4GB 1600
HD 6850
DVD író
2 db vinyó
a válaszokat előre is köszönöm. -
macboyg
csendes tag
Köszönöm a gyors választ,úgy 25 ezer környékére gondoltam.
-
a347
aktív tag
Srácok! Szerintetek mit tegyek?
Jelenleg egy 500W-os blue storm passzív FPC-s tápot használok egy Eaton NV1400 UPS-el.
Most váltottam konfigot. Az alaplapom 8 PIN-es ATX-es csatit kér, a tápon viszont csak 4 PIN-es van. Ez biztos, hogy kevés lesz, ha egy kicsit meg akarom majd izzasztani a procim ( 2500K ) és tervezek egy 6950OC-t is venni.
Nagyon úgy tűnik, hogy ennek tápcsere lesz a vége. Viszont normálisabb passzív FPC-s táppal én nem találkoztam. Az UPS meg szerintem nem működne együtt egy aktív FPC-sel.HELP!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Garanciális be quiet! Pure Power 11 750w Gold
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- Enermax Revolution DFX 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR RGB Led
- TELJESEN ÚJ-TÖBB DB-Tápegység / BE: 230V ac / KI: 52.8W, 24V dc, 2.2A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest