Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabe16
lelkes újonc
De igen, rájöttem, hogy a shoppot néztem. A xiaomi.hu meg csak 1 évet ad
-
Gabe16
lelkes újonc
-
Gabe16
lelkes újonc
Köszönöm! A xiaomi.hun pont van amit kinéztem éa olcsóbb mint a nagyáruházak csak a vevői visszajelzések amiket olvastam rosszak, igy teljesen elbizonytalanodtam honnan kellene (mi8at választottam a kamera miatt és a keretösszeg miatt)
-
Gabe16
lelkes újonc
Sziasztok!
Xiaomi telefont honnan érdemes rendelni? Melyik webáruház ad gyári garit? Valamint azt kérdezném, hogy ha gond van gyári garinál ugyanoda kell küldeni, mindegy melyik webáruházból rendelek? -
Gabe16
lelkes újonc
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék, elvesztem a telefonok tesztelésének olvasása közben.
Jelenleg egy Samsung s6 edge készülékem van. Nagyon szeretem, de kezdi magát megadni.
Milyen készüléket tudtok kb 100-120 ezres kategóriában ajánlani utódnak. A leges legfontosabb kritérium, hogy a kamerája legalább ennyire jó legyen, de a legjob lenne, ha ettől is szebb képeket készítene. Ezért vesztem el a teszteknél, mert fogalmam sincs pontosan mit kellene néznem.
Telekomos vagyok, de semmi kedvezményt nem szoktak adni az előfizetéshez, így mediamarktból szoktam venni a gyári garacia miatt a telefonokat. Minden tanácsot szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest