- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nézegetem mire cseréljem le a Honor4X-emet, de a végtelenhez konvergáló számú modellkínálatban elvesztem.
Az összeg amit szánnék rá, az így elsőre "bőven" 100ezer alatt lenne.Használtan a Huawei Mate 8 szimpatikus lenne, 70 körül látom itt hirdetve.
Az új telefon esetén a követelmények/álmaim valami olyasmik lennének, hogy:
- RAM legalább 3GB inkább több
- érezhetően gyorsabb legyen mint a mostani telefonom
- a kijelző ne legyen kisebb, azaz 5,5" legalább, de inkább nagyobb
- a 18:9-es 5.99"-os kijelzők nem győztek meg eddig: hosszabb, de nem szélesebb mint a mostani
- akkuideje legyen viszonylag jóA Xiaomi Redmi Note 4/5 mondjuk nem tűnik rossznak, de... Van más alternatíva?
-
törölt tag
válasz
#73596160 #37884 üzenetére
Ez jó kérdés
A sérült telefon egy 2+ éves HTC Sensation, ha új telefont lenne helyette, akkor azt a munkahelyem fizetné vagyis nekem ingyenbe lenne. Drágábbat nem vesznek
Üveget meg hirtelen 33 euróért találtam helyi webshopban szállítással, bár igaz hogy ebayen lenne feleennyiért is. -
törölt tag
A telefonom pofára esett és szilánkosra tört az gorilla glass rajta, ezért keresnék valami olcsóbb Androidos gépet. Amit eddig néztem és még belefér az árba:
- Huawei Y300
- Samsung Galaxy Trend (S7560)
- használt, de jó állapotban levö, garancia nélküli Galaxy NexusNagyjából azonos árban tudnék hozzájutni bármelyikhez, bár a Nexusnál még 2 napig tart a licitálás, szóval az felmehet akármeddig is...
A két elsö közül melyiket ajánlanátok? Esetleg valamit hasonló árban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest