Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
A dilemmám miben a véleményeteket kérem a következő: várható e az elkövetkező 1-2 évben, hogy az NFC használata a mobilokban elsődleges lesz, felváltja a kártyás fizetést és egyéb más hétköznapi területen is szinte "kötelező" használatúvá válik. Nem jövőbe látást feltételezek a választ adóktól, hanem az enyémnél bővebb ismereteket. Amiért is mindez érdekes, hogy Redmi Note 9s(ami különben bőven elég lenne), vagy Redmi Note 9pro legyen a következő készülékem a következő 3-4 évre.
A válaszokat előre is köszönöm! -
törölt tag
Köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
Sziasztok! Jelenleg egy Xiaomi Redmi Note 4 et használok, semmi gondom vele, csak már 3. éves és gondolkodom a cseréjében. Egyszer már elindultam az Xiaomi Mi 9T, Mi 9 Lite felé, de nem jutottam el a vásárlásig. Szeretnék egy kicsit prémiumabb készüléket vásárolni mint a Redmi Note 8, 8pro, de nem vagyok tisztában azzal, hogy megéri e nekem, mivel tud többet nyújtani akkor, ha a hosszú üzemidő, az érthetőség fontos, fényképező nem fontos, nem játszom, a gyors töltés nem fontos....Választ szeretnék Tőletek, ezeken felül mivel tud többet egy 100.000.-Ft körüli készülék, hogy meggyőzhessem magam, jól teszem ha azt veszem...
-
törölt tag
Üdv. Mindenkinek!
Tanácsot kérek a Samsung galaxy a70 és Xiaomi Mi 9 Lite közti döntéshez.
Melyiket ajánljátok jobban és melyik magyar üzletből? -
törölt tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem, a Nokia 5, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Note 4 közti döntéshez.
A jelenlegi Lumia 735 telefonom sajnos tönkre ment, 3 évig bírta.
A következő telefonomat is kb. ilyen időtartamra tervezem megvenni.
Elsősorban telefonálásra, e-mailezésre, böngészésre, naptár funkcióra, útvonal tervezésre használnám.
A Nokia 5 ds még ma 49.900 az MM-ben ezért fontos volna döntenem.
A válaszokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest