- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
Sziasztok,
A segítségeteket kérném okosteló ügyben. Az előző hozzászólásomban kitöltöttem az összefoglalós kérdőívet. Pár módosítást eszközöltem azóta. Ezek fényében mik az ajánlottak?
- A keretet kitoltam 150k-ra. A cég ad támogatást saját telóra.
- 2 évig használnám.
- A maximális méret 5" - sikerült tapizni élőben S6/S6edge/Z5/Z5C/6S - az még kényelmes volt
- Játékra is többet használnám elsősorban HSKöszi!
-
Horvi
őstag
válasz
Viktor0610 #96835 üzenetére
Amúgy ilyen feltételek mellett kisméretű, de nagy tudású androidos gép mik az opciók a Z5C-n kívül?
-
Horvi
őstag
válasz
A guru #96808 üzenetére
Köszi a tippeket. Meg is néztem mindkét telefont. Meg elolvastam róluk a Mobilarénás tesztet is. A baj velük az, hogy túl nagyok nekem illetve a G4 dizájnja valahogy nekem nem jön be.
Esetleg van még alternatíva amit érdemes lehet megnézni?A céges telefonos kérdéshez. Ennyire para az M4 tárhelye? Illetve mi más miatt érdemes még a Samsungot választani?
-
Horvi
őstag
Sziasztok,
Okostelefon vásárlásán gondolkodom remélem tudtok nekem segíteni. Kitöltöttem a "kérdőívet" ami az összefoglalóban van.
- Árkategória
Kb. 100k-t szánnék a telóra.
- Használt vagy új
Mindenképpen újat szeretnék.
- Hol vennéd meg?
Gyártói garis káryafüggetlen teló érdekelne.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszabb távra terveznék vele, kb 2-3 év.
- Mire használnád?
Leginkább általános felhasználásra venném a telefont, valamint a multimédia fontos lenne illetve használnám a telefont munkára is(leginkább céges levelezés ilyesmi). Néha egy kis koca játék lenne de semmi komoly.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Leginkább Androidos telefont szeretnék.Amit eddig néztem az a Sony Xperia Z3/Z5 Compact, de természetesen nem zárkózom el más márkától sem. Fontos lenne a kompakt méret mert ezt szoktam meg, a jelenlegi telóm egy Lumia 625, szóval méretben valami ehhez hasonlót szeretnék.
Ezen kritériumok fényében mik az ajánlottak? Vagy teljesen jó a két Sony is és azokkal sem lövök mellé?Illetve egy másik kérdés. Ahol dolgozom lehet választani céges telefont. Így lehet nem is kell vennem sajátot. De ez még nem biztos. Ha minden igaz Samsung Galaxy A3 2016 vagy pedig Sony Xperia M4 Aqua. A kettő közül melyik lenne a jobb választás?
Előre is köszönöm!
Üdv,
Horvi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest