Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • viharhozo

    addikt

    Megint szoba kerult, h vennek egy telefont. Ket eve hasznalok iPhone 4-et, alapvetoen annyi bajom van vele, h az iOS 7 felrakasa ota egyszeruen lassu ill. tettem anno egy olyan igeretet, h egy csaladtag ket ev utan megorokli a keszulekemet.

    Nem nagyon ismerek mas telefont, most volt nalam egy napig egy Lumia 625, tetszett, h irgalmatlan gyors volt, de az iPhone alkalmazasai atgondoltabbnak tunnek (lehet, h ez nem igy van).

    Atlagos felhasznalo vagyok, telefonalok, fenykepezek, navigalok, internetezek, semmi extra. Fontos, h szepen kidolgozott es osszerakott legyen a keszulek, de ezt mindegyik szoba joheto tipus tesztjeben leirtak. Tokot nem vagyok hajlando hasznalni. Se idom, se kedvem ilyen-olyan toresekkel foglalkozni, csak a gyari rendszert hasznalom.

    Az iTunesban minimalis mennyisegut vasaroltam, es nincs olyan alkalmazas, ami nelkul nem tudnek elni, tehat a platformvaltas elvileg nem gond.

    Az elerheto keszulekek es az aruk:

    Asus Padfone 2 - 50k
    HTC One - 50k
    iPhone 5S 16G - 110k
    LG G2 - 50k
    Lumia 925 - 50k
    Samsung Galaxy S4 - 50k
    Sony Xperia Z - 50k

    Elvileg szoba johet az iPhone 4S 16G is, ezt gyakorlatilag ingyen adnak, viszont bizonytalan, h lesz-e meg, es nem tudom, eleget gyorsulok-e vele.

    Kösz!

    [ Szerkesztve ]

    Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Új hozzászólás Aktív témák