Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Korábban meggyűlt a bajom a MIUI 7-tel, mert csak 2GB RAM volt a Redmi Note 2-ben. Ehhez képest egy Flyme OS mennyivel használható jobban ugyanúgy 2GB-tal? Köszi!
-
krisi047
senior tag
Köszi a válaszokat. Megmondom őszintén a MIUI-tól tartok egy kicsit, anno a Redmi Note-on a V5 nem volt túl szimpi, bár az lehet inkább a telefon érdeme volt. A V6 viszont nem tűnik rossznak videók alapján. Mennyire élénk a Mi4 esetében a Romolás? Vannak használható stock Lollipop romok, ha esetleg nem jönne be a MIUI? Illetve van tippetek, honnan érdemes rendelni LTE és/vagy 64GB verziót jó áron?
-
krisi047
senior tag
Sziasztok!
Androidos okostelefont szeretnék vásárolni, kb. 100 ezerig ÁFA-val, akár kínai rendelés is szóba jöhet. Alapvetően az ár/érték arány fontosabb a márkánál, de a dzsunka kínai gyártókat azért hagyjuk.
Az egyik legfontosabb szempont a kamera minősége, ezen belül is a gyors indítás és reakcióidő, valamint kevés fénynél vaku nélkül is minél jobb képeket csináljon. Emellett meg ugye a szokásos: erős hardver, jó aksi, friss rendszer, stb.
A Oneplus One-t és a Xiaomi Mi4-et nézegettem, de egyelőre nem tudtam közülük választani, egyik sem az igazi. Ahogy látom, a Mi4-nek ugyan gyors a kamerája, de kevés fénynél az is elég vérszegény, a 1+1 pedig egyenesen gyalázatos. Viszont annak meg a többi aspektusa szimpatikusabb, pl. a szoftver, és hogy 64 GB/LTE is van ugyanezen árkategóriában, míg a Mi4-ből elvétve van csak 64-es, jó áron pedig még egyáltalán nem láttam. Jó lenne harmadik, negyedik, ötödik opció is.
Várom a tippjeiteket, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
krisi047
senior tag
Sziasztok!
Androidos okostelefont keresek átmeneti jelleggel, pár hónap max. egy félévre. 25-30 körül szánnék rá, esetleg ha nagyon jó az ajánlat, akkor minimálisan feljebb mennék. Mivel épkézláb telefonok újonnan nem nagyon vannak ebben az árkategóriában, mindenképpen használt készülékben gondolkodom, Vodás vagy független jöhet számításba. Játékra abszolút nem szeretném használni, böngészés és kapcsolattartás az elsődleges. Örülnék, ha egy Chrome azért elfutna rajta. Korábban volt egy Sony Ericsson Ray-em, de gyűlöltem, mert bármit próbáltam vele mókolni, használhatatlanul lassú volt. Most ezzel szemben kinéztem a SE Mini pro-t (nem az X10-et). A hardver tudom ugyanaz, de gondolom a Ray a 4x nagyobb felbontás miatt volt rettenet lassú. Nem ragaszkodom a fizikai billentyűzethez, de helyette akkor jobb lenne nagyobb kijelző. Extraként garancia meg minél több belső memória lenne jó az alkalmazásoknak. Mit ajánlanátok? Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! A barátnőmnek keresek okostelefont. A nagy kérdés: Galaxy S3 vagy iPhone 4S? (A méret ez esetben irreleváns, valamint az iPhone 5 nem játszik, biztosan horribilis ára lesz jóideig.)
Mivel mindkettő csúcskészülék a maga nemében, ezért tulajdonképp inkább arra kérdeznék rá, hogy egy nőnek Android-ot vagy iOS-t ajánlanátok? A nő alatt nem tech-analfabétát értek, hanem azt, hogy nem szeretne mindent szétbuherálni, a lényeg a minél jobb kezelhetőség jailbreak/root nélkül. Elsődleges még a megbízhatóság, főleg az alapfunkciók terén. Sajnos én egy Xperia Ray-en ezekkel is gondban voltam, mind a gyári GB, mind ICS rendszereken, ezért kissé elbizonytalanít az Android maga, bár lehet csak az elavult hardver az oka. Az iOS-t pedig sajnos nem ismerem. Fontos szempont az akadásmentes kezelés, valamint az, hogy legyenek kellő tartalékok a hardverben az appok egyre növekvő igényeivel szemben, mivel azért legalább 2 évig nem szeretne újat venni. Az első okostelefonja lesz, ezért ha nektek van ilyen-olyan tapasztalatotok barátnő+okostelefon témában, akkor azt is szívesen meghallgatnám.
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Google Pixel topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kedvenc zene a mai napra
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- iPhone 14 PRO - 256GB - Független
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest