- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
válasz
AxeDark #21256 üzenetére
Nem, fontos a proci típusa. A Samsungban egy Exynos 4412 van, magonként 1,4 GHz, a 4x-ben egy Tegra 3, magonként 1,3 GHz. Ezeknek a karaktere különböző, a Tegra például elég jó játékban. Ez nem azt jelenti, hogy az SIII ne futtatná szépen azt amit a 4x is, csak valószínűleg a 4x szebben, folyamatosabban, illetőleg szerintem 2 év múlva mondjuk szebben tudja meghajtani az akkori játékokat mint az SIII. Ezek a különbségek idővel jönnek majd ki, amikor kiöregednek ezek a cuccok, jól össze lehet hasonlítani, hogy melyikük bírja jobban a terhelést, az alkalmazásokat.
-
mtcob
senior tag
-
Švejk
őstag
válasz
AxeDark #21239 üzenetére
Ha biztosra akarok menni, akkor a 4x-et választom. Ha azt akarom hogy legyen erős, de nagyon, akkor az SIII-at. Ha szeretnék jó minőséget, 4x, ha elég egy csúszós plasztik is, akkor SIII. Ha szeretném, hogy tovább legyen friss a rendszer akkor SIII, ha nem fontos, ha hamarabb abbahagyják a támogatást, mert mondjuk rakok rá custom romot akkor 4x. Ha fontos a szép kamera, akkor SIII, ha egy nagyon kicsit rosszabb minőség is elég, akkor 4x. Ha szeretnél sokat játszani, akkor 4x a Tegra 3 miatt, ha inkább minden másra lenne, akkor SIII.
Nos, ha engem kérdezel, én a 4x-et venném, de remélem ezzel tudtam segíteni. -
jooker82
nagyúr
válasz
AxeDark #17504 üzenetére
Nem sokat érsz az U 2 magjával,ha a ram minimáliis,meg egyéb dolgokban is elmarad a Z-től. Nem feltétlen a 4 mag miatt ajánljuk a felsőbb kategóriát,hanem mert a felső kategóriát szinte csak 4 maggal lehet megvenni.
Az F is felső kategória,még vagy 2 évig az a -2 mag nem fog számitani. És ahogy irtad egyelőre még valóban csak azért van 4 mag,mert jól hangzik.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
AxeDark #14641 üzenetére
Ez a legolcsóbb olyan teló, amin minden játék elfut a mai napig. Az S2-őt nem ismerem ennyire, de az jóval drágább is. A MALI400-ra is volt már panasz asszem. Tökéletes telefont nem fogsz tudni venni. Optimalizálatlanság előfordulhat bármelyik hardvernél.
Drága? Használt árakat nézd. Újan én már nem vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest