Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szs85
tag
válasz Csuklósbusz #177840 üzenetére
A hívásrögzítés felöl szerintem érdeklődj az adott telefonok topikjában, vagy adott márka jobban pörgő topikjában, ott biztosan pontosabbat tudnak mondani, de a korábban említett kettő modell mellé én ezeket fontolóra venném:
- Realme 8 5G 4/128
- Motorola G32 6/128 -
kutga
nagyúr
válasz Csuklósbusz #177840 üzenetére
Szerintem mindenképpen a MediaTek verziót válaszd.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Csuklósbusz
tag
válasz Csuklósbusz #177839 üzenetére
Sőt most nézem, A13-ból van egy másik verzió is (SM-A137) ami nem exynos procival hanem mediatek g70 -es procival készült.
A kérdés hogy melyik a jobb, melyikkel jobb a térerő, illetve az akkuidő mennyire észrevehető átlagfelhasználás esetén mondjuk egy snapdragonhoz képest? -
cidalain
veterán
válasz Csuklósbusz #177835 üzenetére
A SAR az nem a hálózattal függ össze.
Ez az emberi testre gyakorolt sugárzást adja meg, ha minden igaz. Persze itt is a kissebb a jobb. De pl egy fém hátlapos teló ebben alapból jobb, mint egy műanyag>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
szs85
tag
válasz Csuklósbusz #177835 üzenetére
Miért ez a két telefon az opció? Szolgáltató miatt, vagy az ár oka?
-
Csuklósbusz
tag
válasz Csuklósbusz #177834 üzenetére
A SAR érték a samsungnál a fele a redmi készülékhez képest.
Nagyon gyenge a térerő ahol vagyok, akkor a samsunggal lehet csak szívás lenne, vagy a SAR érték nem mondja már el mennyire lehet vele telefonálni pl erdőből ahol gyenge a vétel?
Jelenlegi telóm is dobálja az LTE és edge között, de van aki hanghívásra sem tudja használni itt. -
MODERÁTOR
válasz Csuklósbusz #177810 üzenetére
A 10C valamivel gyorsabb, plusz kisebb felbontású a kijelző, így az is gyorsíthat rajta.
A proci korszerűbb, tehát elvben kevesebbet fogyaszt, de láttunk már falon pókot, szóval ez nem 100%.
Fontos. Hívásrögzítés egyiken sem lesz alapból. Külső app kell hozzá (ami vagy működik vagy nem), vagy másik ROM, ami mókolódabb lehet, plusz várni kell egy hetet minimum.Xiaomi 13T
-
cidalain
veterán
válasz Csuklósbusz #177810 üzenetére
Gyárilag egyik sem tud hívást rögzíteni (GDPR miatt)
Biztosan külön app kell hozzá.
Hogy melyik appot kéne erre használni, illetve hogy szükséges-e ahhoz valami hardver/ szoftverkövetelmény azt nem tudom, viszont itt tudnak segíteni>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest