- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #3516 üzenetére
Mi az?
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #3348 üzenetére
Rád hallgatok, ha egyetértesz Svejkkel. T-Mobster, vagy máshol van olcsóbban?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #3319 üzenetére
Már rég, csak most lett hivatalos.
-
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #3278 üzenetére
Ez most kérdés? Nem távol áljon tőlem csak a kép miatt erre asszociáltam. Lehetetr volna süsü is.
Cyber : LOL
Tvamos: emészhető az ie. Droidon a chrome iszonyat erő forrás igényes. Aosp browsert használok. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #3273 üzenetére
Dehogy is
örülünk
-
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #3273 üzenetére
No mik ki nem derülnek!
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #3260 üzenetére
És melyik a jó? Tippelek: S5610.
S Advance-nál rondább AMOLED-et az életben nem láttam. Ami hiba csak létezhet az benne van. S5610 kijelzője csak szimplán gyenge minőségű.
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #3260 üzenetére
Örülj neki hogy S Advance ! mert az S3 kijelzője 3X gyorsabban beég !
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #3258 üzenetére
merazamoledgáz. De még kétszázszor lesz erről vita. Amúgy jó is hogy szólsz, rég nem jártam az atyatopikban.
-
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #3211 üzenetére
volt már lumia 710 ismerem a rendszert .
sajna a 925ből nincs yellow szín.... illetve androidon is ez a 3. normális telefonon tehát giga ramból nem szeretnék lentebb adni hogy ne legyenek meg lepetések.
cyber: régebben azon is gondolkodtam hogy amennyi telón volt vettem volna inkább azt, de áá amibe kerül most is.. meg a 4coll... nem kell jobb a békesség. -
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #3207 üzenetére
Na pont ez az... 925 ami begyere.. Mondjuk most kérdeztem mennyire sűrű cucc ez.
Androidon elég sűrű. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #3100 üzenetére
Magánszemélyként úgy tudom nem kell az áfa. És elviekben független, nem CDMA hálózatos, vagyis működne
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #3097 üzenetére
Mert nem 56, hanem 46
bigpeace: Bőven jó, komolyan gondoltam, ha úgy van, dobhatsz egy privátot
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #3087 üzenetére
Az sem vált be, mármint az Oppo. Kisebbet akartam, így jött a Xiaomi.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #3087 üzenetére
Nem vált be. Kb a sebessége az ami jó volt benne.
Februártól egészen júliusig megvolt. Júliusban adtam el. (Nokia Lumia 920).
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #3081 üzenetére
Semmi pénzért nem másznék vissza elég volt az a pár hónap.
-
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #3081 üzenetére
Szerintem is jó lesz. én a 7.8 időkben próbálgattam, akkor főleg a kevés app miatt tértem vissza.
No meg sajnáltam a lóvét 1-2 normális appra is...
Még kicsit idegenkedem én is mert lehetne jobb 3rd party appok is, pl zene playerek stb... ha lennének kajakra a tökéletes rendszer lenne. -
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #3077 üzenetére
Nekem nem 1 lgvolt hanem 3 no hát még a 4x is az lg régi szellemében készült és szerintem a mostaniak is még egy darabig így lesznek.
Gyerekek most nagyon elkezdett érdekelni a wp.... az a lumia 1020 nagyon begyere... -
MurdR
veterán
válasz
Blackmirror #3073 üzenetére
Aha
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #3062 üzenetére
A gari a kínai telefonom miatt még nem is olyan vészes, de ipfaker.net-en nézve miért 199 eurót ír ki nekem? Magyar oldalról még el sem érhető (rohadj meg Google
)
Angliában van kint rokonom, de tényleg tudni akarom, hogy valóban 199$-e
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #3056 üzenetére
Engem nem zavar, az jobban, hogy a Nexus 4 külföldön 199$, itthonra meg nem lehet rendelni belőle
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #3032 üzenetére
Azért nem, mert a JiaYu-m is onnan van, és maximálisan megfelel nekem, eddig
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #3030 üzenetére
Persze, nehogy már Oppo-t adjanak nekem
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #3023 üzenetére
Igen
Cyberpunk: Nem rossz, de számomra még mindig sablon..
-
mikersz1
senior tag
válasz
Blackmirror #3023 üzenetére
Küllők közé esett a nokia 6303 classic telefonom, kijelzője elromlott, ki lett cserélve, azóta is megy. Hátlap kicsit görbe, üveg enyhén karcos. Bírja a strapát.
-
válasz
Blackmirror #2974 üzenetére
Mármint kártyásban?
-
MurdR
veterán
válasz
Blackmirror #2906 üzenetére
Bazdmg
-
Jacak
senior tag
válasz
Brutál...
(#2908) mikersz1: -
batai15
félisten
válasz
Megse szúrnám - mi ez valami ufó? még a pukkantó is barnított?
-
mikersz1
senior tag
válasz
Blackmirror #2909 üzenetére
Ha ilyen gyönyörűen lesz kifestve, ránézek, nyomban kővé változom.
-
mikersz1
senior tag
válasz
Kiskunfélegyháza itt van pár km-re, holnap megyek és megvizsgálom, hogy milyen állapotban van, utána megosztom értékes információmat Önökkel.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
De gáz, a csaj feje is.
Ez off topic, ahol kötelező az off.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #2904 üzenetére
Hát igen. De ha már elkapták, csak lesz valami.
batai15: Bernáth Zsolt az enyém, szombathelyi. Legalábbis ott lett feladva a szemét, amit küldött.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Blackmirror #1838 üzenetére
Jaja,azt mondom én is,hogy az ezerszer rosszabb...Pl az LG-s topicok 90%-a azzal kezdődik,hogy megint egy samsung utánzat,meg mért nem GG
(közbe meg az).. Azok az idegesitők..ez vicces.
Amúgy nem én jelentettem,nem tudom ki volt. Nem láttad az irásait?
-
jooker82
nagyúr
válasz
Blackmirror #1836 üzenetére
már törölték a hsz-okat....
kár érte... bár lementettem..
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1472 üzenetére
D500... hát az se egy csoda. Az alapokat hozza, többet nem. Akkor még nem volt sokra képes a samsung. Kézben nem fogtam, haver apjának van, neki meg a D900i, az volt nálam eleget. Ha ő mondja hogy sokkal rosszabb akkor az már baj.
Igen a W200 néptelefon volt. Olcsó és van rajta walkman felirat, nem véletlen. Lehet hogy egy samsung e250 szebb, van rajta bluetooth, meg jobb a kijelzője, de itt véget ér az előny, a valóságban egy nagy hulladék, ami elnyírja a szalagkábelt.
egyébként ne haragudjatok a nagy gyűlölet miatt, nem használnám zenélni az tuti, de ha nem nekem kell rá költeni eszméletlen energiát belefektetek, mint a d900i-be is
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #1321 üzenetére
A Napfény városába megérkezett (ma, és szerdán rendeltünk) én viszont Dájcslándban vagyok
Vanília ízű kóla!! Hú, Német Penny-ben vettük, lehetett még kapni koffeinmentes Zero-t, Lemon C-s Light-ot és Cherry-s kólat (amit otthon is).
Én többet nem iszom originál Coca Cola-t, csak vaníliásat, akkor is, ha évente 10 hektoliteres transzportra lesz szükség.
Szóval ez a kóla olyan, hogy míg iszod, simán kóla-ízű, viszont mikor lenyelted, a vaníliás íz ott marad a szádban. És valami csodás érzés. Be is spájzoltam 7,5 litert otthonra. (Itt, a német Penny-ben csak 1,25 literes kóla van) Röviden: 7,5 liternyi drog van a kocsi hátában. Sőt! Ez jobb, mint a drog.
szájgazmus
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Blackmirror #1352 üzenetére
Hát látod... de folytatódik a műsor...
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #1349 üzenetére
Az emberke tovább alkotott: [link]
Vannak gondok -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Blackmirror #1349 üzenetére
Gyááá...
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #1348 üzenetére
Nekem ő a kedvencem,csípem nagyon és újra lecsapott: [link]
Ettől a hsztől kezdve olvassátok azt a topicot.Megtudhatjátok hogy mi a különbség a harveres és szopfveres dolgok között. -
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #1346 üzenetére
arra, nem tudom miért desire 200at írok mindíg..
quail : olvasom!
szakadok főleg ezen : dagadt fejű boci...pff -
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #1341 üzenetére
Azért keményen elgondolkodtam ma aki activel dual telót kért xD
-
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #1339 üzenetére
Hát ennyi pénzért mit mondjunk? desire 200? xD
-
Picike8
aktív tag
válasz
Blackmirror #1337 üzenetére
-
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #1323 üzenetére
Magyar, és root.
Mókolni kellett, az alap Lenovo ROM helyett a magyar ipart támogatva Cappa72 alap Android ROM-ját raktam rá, azzal ha lehet, még gyorsabb.
Aztán a belső tárhely 2 felé volt osztva, egybe kellett buherálni. Most ott tartok, hogy eszem ágában sincs semmit mókolni rajta, számomra ezzel egy tökéletes telefon! -
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #1321 üzenetére
Fúú, rohadt jó! Tényleg nem találok hibát rajta. Tökéletes!
Talán az állapotjelző led hiányzik egy kicsit. Előlapi kamerára, és hátsó villanóra meg semmi szükségem. -
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #1275 üzenetére
Én mindig lusta vagyok. Nem csak most.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1265 üzenetére
billentyűhang, meg rendszerhangok, az
Amikor be van kapcsolva, érzem ahogy szívja el az agyam.
persze nem rossz teló, de nokia és SE után max a kamera tud megfogni -
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1263 üzenetére
A java laggolásában vagy a samsung agyrohasztó hangeffektjeiben kell keresni az előnyét?
Mert egy Nokia E52 is megy 1 hetet...nekem nagy csalódás volt az a teló(s5610) élőben
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1260 üzenetére
mehet persze
ennyiért galaxy y-t nem kapsz újonnan
Node komolyra fordítva, nagyon durva a belső tárhely. Eddig mindig az volt az occsófosokkal a baj, hogy bekapcsoltad és nem volt hely. Azzal kellett kezdeni hogy anyázás, root, garanciavesztés, brickelés, link2sd, satöbbi.
Itt VAN HELY! És ha még az alcatel azt is belerakta mint az OT-993D-be, hogy ha raksz bele microSD-t, akkor csatolási pontot cserél, amit ace2-őn csak garivesztéssel lehet megoldani, akkor még jobb. Mert ugye Ace2-őn 890megád van SD appnak... -
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #1260 üzenetére
Ez egy nagyon hűha telefon! Abszolút bestbuy!
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1257 üzenetére
nem az de közeli rokon, a kamera amit látok különbséget elsőre, de van topicja
Alcatel V875, és elég öszvér -
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #1252 üzenetére
Ha nézted a MA! TV-t anno a P6-ról, leszögezte a Huawei főnök, hogy kizárt dolog a Google-P6.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1253 üzenetére
MT6575+HVGA? Lassú nem lehet az biztos. Szerintem annyiért ez egy tök jó ajánlat. Egy mai napig forgalmazott galaxy y és társaihoz képest pláne. Eddig annak örültünk ha már ARMv7-es volt a cucc. Ez már cortex-a9 és nem is adreno 200 hanem SGX531. Szerintem jó az. Csak ki kéne próbálni.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #1252 üzenetére
Engem ez érdekel.Nem mintha kéne,de kíváncsi vagyok rá.Nincs valakinek ilyen "gépe"?
Vajon akkora fail mint az y vagy használható kis készülék?Melyik okostelefont vegyem topic mai tanulsága: Sony fannak ne ajánljatok LG-t
Egyébként soha nem fogom érteni, hogy ha valaki eldönti magában, hogy milyen telefont akar akkor miért kérdez.Van pár ilyen. -
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #1247 üzenetére
Én ezt nem értem. A HTC-nek sosem volt pár %-nál nagyobb részesedése, míg a Nokia úgy ~30%-ot látok a képeken.
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #1238 üzenetére
Mire célzol?
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1238 üzenetére
ha valami szakmai szöveget tartalmaz, amihez neked előtanulmány kéne, vagy pedig nettó káoszt, az nem ugyanaz...
sajnos nem vagyok olyan pro, hogy számotokra érthetően meg tudjak mindent fogalmazni
-
Neck
veterán
válasz
Blackmirror #1231 üzenetére
Mint a pokémonban, szerezd meg hát MIND!!!
-
Picike8
aktív tag
válasz
Blackmirror #1231 üzenetére
Aztaqrvaaaaa!
-
apuc
őstag
válasz
Blackmirror #1229 üzenetére
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #1227 üzenetére
Képzeld, a FFOS előre telepített HERE-vel érkezik
A legszebb az lenne, ha Oviból lehetne további alkalmazásokat letölteni, de ha nem, hát nem
Ez nem Nokia.
-
Picike8
aktív tag
válasz
Blackmirror #1223 üzenetére
1. Olyan brand-et kell kiépíteni, ami ezt sugallja: olcsó vagyok, de jó.
2. Az emberek specifikációk alapján vesznek telókat: 50k-ért Ace2 512mb RAM-mal, vagy 60k-ert S Advance, amiben 768 mega van? No, az a tízes belefér...
@HuMarc (...24) Igazad van, ez is sokat nyom a latba
-
Neck
veterán
válasz
Blackmirror #1211 üzenetére
Nagyon offnak éreztem, (nem szoktam off topicokba járni), és reflexből klatty off be
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #1160 üzenetére
Az S4 Mini árából kiindulva a DuoS sem lesz valami jó árban
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1142 üzenetére
ezek szerint a VDH két féle Sadvance-ot is forgalmazott? fasza...
(#1143) HuMarc: az a böngésző amiről annyi emlékem van hogy lagggg, fagy, lagg, fagy. Ami két tabbal is be tud fagyni. Egyszerűen zseniális találmány. Nem értem linuxon miért jó... és azt se hogy miért népszerű. Mindenki nem rakja tele pluginnal az tuti.
kérdezném hogy miért nem IE10, csak ugye ubuntun nem megyaz legalább halad is.
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #1134 üzenetére
Oké, az október lehet, hogy nem stimmel, de minimum 85-90 lesz a T-nél.
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #1129 üzenetére
Októberben megérkezik a szolgáltatókhoz, 100 000 Ft-ot áron
Tényleg, ez bekerüljön a listába?
-
quailstorm
félisten
válasz
nekem már az is elég hogy egy remek linux alapú teló normális multitaskinggal...
-
HuMarc
veterán
válasz
Mi az a Q5? Az elmúlt napokban kétszer is hallottam róla, de cikket, vagy hírt még nem láttam.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1125 üzenetére
az csak egy kell a látogatottság cikk...
Android meg Nokia kapcsolat csak a maemos Nokiákkal meg a tákolással lehet kapcsolatos, mással nem. -
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #1125 üzenetére
Lehet duplázni, ide főleg, kutya nem figyeli ezt a topikot, nemhogy moderátor. Csak arra figyelj, hogy mielőtt duplázol, járjon le a szerkesztés
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #1121 üzenetére
Neeeeee!! De komolyan. A Nokia maradjon meg a WP-nél.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1111 üzenetére
A Samsungnál a stílus nem jön be... Nokiánál vehetsz akármit, a legolcsóbb készülékeken kívül garantáltan nem csalódsz, max drágán hozza az atomstabil, logikus működést nyúzástűréssel. Ennek ellenére a baromira drága ipari hulladékok, a D900i és az E250 népszerűek voltak. Nem értem az emberek működését.
Sony az Ericsson kiválása után megbicsaklott software gyártásban, meg a 2009-es válság idején csináltak rekordszart. Mostanra kezdik összekapni magukat, de az xperia go tulajok ezt nem érzik.
LG-ről alig van infóm. Vannak ütős telóik most is, meg az árazáson kívül elég jó cuccokat dobnak ki, törődnek az SW-vel. Nekem a GT540 jutott, azt otthagyták a 2.1-nél, meg már a támogatás is megszűnt, aki 1.6-on ragadt az bűvészkedhet...
Motorolából a V3-mat láttam, az egy fos. A többi kortárs sokkal jobb. Kiemelkedő.
Samsungnál meg még sorolok pár gondot. Nincs olyan telefonjuk amit javasolni lehet idős embernek. Vagy agyrákot okoz, vagy rohadt mütyür a kijelzője, de leginkább egyszerre. Egy E1080 elbújhat a Nokia 100 mellett...
Leginkább a Nokiák kötnek ki az idősebb generációnál, mert az lehet használni...na mindegy, sztem hagyjuk a témát, engem nem lehet meggyőzni. Ha veszek egyszer az életben samsungot az csak a HW miatt lesz, ha van rá fasza CM...
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1108 üzenetére
A Samsung zárt rendszerű telefonjai szarok. MIND. Nagyon drágák is rohadt idegesítőek. A legjobb egy SE, a második a Nokia, utána a többi moslék. Egy két LG-t láttam, ilyen Shine meg chocolate, érdekesek, minőségiek, de hiába, nekem nem az kell, hanem egy pofonegyszerű gyors és sokoldalú készülék.
Innen ered a gyűlöletem. Nameg az állandó rendszercsatlakozóváltás...
Mostanába csináltak egy két kevésbé rossz modellt, pl S5350, vagy S5610, de az se az ő érdemük szoftveresen, a qualcomm megcsinálta helyettük..."A mini2-re pedig lehet jobb is, hogy nem tették rá a JB-t szerintem így is vergődik(egyik munkatársamnak az van)." ez fájt, láttál-e tipot? Repül mint a villám. Nem vergődik, repül. A JB-nek meg kisebb a gépigénye mint az ICS-nek. Marketing áldozata lettél. 512 RAMtól a JB inkább előny, persze csak ha CM10.1 agyonoptimalizálva. Vagy ha eltaláltak valamit mint a sony.
qwerty-ből a Motorola droidok meg a Samsung captivate glide érdekelt volna csak ugye nem lehet kapni(milestone 1-2 régi, meg van N900 képében, HW ugyanaz).
Nokiának legalább kevés nagyon rossz telója volt és nem tévedtél el a menüben akkor sem...
N73 méretét és stílusát meg imádom, de ez egyéni dolog már.
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #1108 üzenetére
A Nokiát megérdemelten vették, az tényleg minőségi volt. Mit nevezel kiemelkedően rossznak, ha nem a Samsungot?
Én az okostelefonos fórumozást még a gyakorikérdések.hu-n kezdtem, ott "belém nevelték" a Samsung-gyűlöletet. Azóta sok minden változott, jöttek tűrhető Samsung-készülékek, vagy lejjebb ment az áruk (pl. Galaxy Mini 2 megjelenéskor 50 000 Ft-ért nagyon drága volt, főleg, hogy még forgalmazták az Xperia Mini, Mini Pro, LwW szentháromságot.
Senki sem feltételezi, hogy a Samsungnál agyrákos pingvinek dolgoznak, aki egy kicsit is belegondol, rájöhet, hogy teljesen tudatos az, amit a Samsung csinál. Nem véletlenül tartanak ott, ahol.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1100 üzenetére
Van pár készülék ami el tudnék viselni, de a Novathor u8500 nálam(használt ár) a 20-30 ezres árkategóriát képviseli erő alapján, SGS-hez mérve. Ehhez képest 90k volt pl az S3 mini. Akármilyen stabil és jó, rettenetesen drága. Lenne 50 vagy 60k...(új ár)
ace2 ára egy év alatt nem ment le
2 kártyás samsungok rohadt drágák, MSM7227A-val kiszúrják a szemed 70-ért... (SGS duos) jó meg nincs
normális qwertys samsung itthon nem kapható csak hulladék
a bcm21553-tól meg már a tököm kivan... az is mekkora disznóság hogy menet közben kicserélik pár túlárazott de népszerű teló belét mint galaxy mini vagy ace, és belerakják a galaxy y belét... meg a kijelzőt is lerontották a miniben pedig azt hittem már nem lehet annál lentebb menni
mini2-re benyögik a JB-t, nem elég hogy 60-70%-át hozza az ICS-es! Sony tiponak, hanem még a JB updatet is lefújják.
aztán meg a bazi nagy alacsony felbontású kijelzők mint a galaxy grand, meg a pentile miatt elrontott s advance...
S2-ben a hangchip mellőzése, állandó forrósodások... elcseszett hivatalos OTA frissítéseklehet ezt sorolni, nekem az idegbaj egy D900i-vel kezdődött és az S5230-cal folytatódott, az padlóra küld idegileg... corbyt ki se merem próbálni ezek után
Samsungnál meg az utólagos i-betűzéstől rohadtul kell félni mert az egy igen költség és minőségcsökkentett verzió, vagy amit most csinálnak a plus-osok. Igen, nekik plusz bevétel... Egyedül az SGace plus ami jobb mint az ace, csak a gyári szoftver még az elődnél is jóval lassabb és fagyósabb, ár meg az egekben...
úgyhogy van egy kevés bűnük... nálam nem nyertek, én az őszinte cégek híve vagyok, Sony és Nokia párti. Bár mindketten rossz irányba mentek, legalábbis nekem.
(#1103) Blackmirror: looool, főleg úgy hogy van amikor telefonálni se tudsz vele mert eldobja a tornyot, triple facepalm
(#1102) bigpeace: az viszont tuti hogy a legdrágább. Ami jó húzásuk az pár gyengébb hardverre a nagyjából friss droid. MSM7227-re a 2.3, mostan meg az occsókra is JB. De ez elég kevés...
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #1097 üzenetére
Marketing
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #1096 üzenetére
xperia zről jutott eszembe
-
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #1094 üzenetére
Kártyásan??
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #1077 üzenetére
Ez túl jó ajánlat, egy telefonnak meg felesleges fenntartani az egész listát
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1051 üzenetére
legdurvább amit láttam az 3 hónap volt, Misály kapta, de nem bírt magával, az újraregjeivel sikeresen kivágatta magát. Egyéni arcképnél beleszámít az a baj...
(#1050) Ed3r_X_: jó kis lista. A chipset meg nem tetszik, nem gyenge, de tudod a mali ellenesség. Egy kis Wolfenstein se árt néha... a GoF2 meg a super hexagon mellé. A kedvenc játékaim ha nem mennek mérges leszek. De legalább 4 fragment sharedes, nem 1 mint az Allwinner A10 vagy a Novathro U8500-ban. Tehát SGS2 erő. -
jooker82
nagyúr
válasz
Blackmirror #976 üzenetére
Mit irt be?? már nem látszik... Van egy tippem,hogy Rigo Jancsi volt...
-
mtcob
senior tag
válasz
Blackmirror #988 üzenetére
T-nél webshopból azthiszem 48k
Vodafone úgytűnik limitált szériás modellt árul -
mtcob
senior tag
válasz
Valamikor láttam hogy rákérdezett hogy lehet-e RAM ot bővíteni a blade 2 ben
Mondjuk a mostani kamerás mindent visz
-
Švejk
őstag
válasz
Váháháhá!
Ez aranyos.Köszi! Ez a topic feldobta a napomat!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest