- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Ha játszós zene, akkor metál mondjuk Manowar. Pont a "Warriors of the World United" megy nekem most.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #5002 üzenetére
Volt ott minden, de nem annyira komoly.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4946 üzenetére
Igen engem is a net érint én ha 5-10 percet dumálok havonta, már minden dolgomat interneten keresztül intézem.
Mondjuk a 3G/HSDPA lefedettségüket is fejleszthetnék.
LTE-ről nem is álmodok az elkövetkezendő jó 20 évben itt nálunk falún, de az EDGE az vicc. Persze melóhelyen, meg a városban van HSDPA, de azzal meg kivagyok segítve, ha a város határán kívűl 1 km-el megszűnik.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4943 üzenetére
Erről beszéltem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4936 üzenetére
Így?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4934 üzenetére
-
Cyberpunk
félisten
Ez aztán a színvonalas nem részrehajló írás a javából, ráadásul címlapos.
[link]
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4868 üzenetére
Jellemzően igen, az úgynevezett "Vér Pistikék" szokása utálni, mert mert valamit kell. Ezzel is igazolja, hogy jól választott magának.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4854 üzenetére
De mégis veszik.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
batai15 #4815 üzenetére
Rendszert, ha erre koncentrálunk, nem pedig a vasra, amin az fut szerintem is lehet összehasonlítani. Ez a milyen mobilon tök mindegy, maximum csak a komfort érzet romlik ugye, ha egy régi elavult vason nézzük, akkor a sebességdolgot ki lehet hagyni, vagy az csak említés szintjén kezelendő. Nem értem mit kifogásol Keeperv85 kolléga itt.
Ha Galaxy Nexus, i5, Lumia 1020-at néznénk, akkor jogos a kitétel, de csak ha a mobilokat hasonlítjuk. Itt erre nem kell kitérni, és probléma nincs ebből.
-
Cyberpunk
félisten
Ez a szifon meg a WP analfabétáknak való vicces. Én például nem vagyok az. Lehet sok ilyen veszi, de ettől még nem kell általánosítani. Sok a debil a droidosok között is, meg azok is oda tartoznak, akik szerint csak az a jó, ami neki a jó. Pl kiváló érv a bt fájl küldés problémája én már egy kép eseteben is lassúnak érzem. Nem is hiányzik, ha annyira kell neki elküldöm mailben.
-
Cyberpunk
félisten
Szép sorminták. :]
-
Cyberpunk
félisten
Azért ennek van mondanivalója is, annyira nem egyszerű.
Az egyszerűséget a hangszeres részére értem.
-
Cyberpunk
félisten
[link] annyira megtetszett, hogy már tanulgatom gitáron.
Az egyszerű zenék a legjobbak.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4712 üzenetére
Ja ez igaz.
Akkor marad a
NokiaMicrosoft. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4709 üzenetére
Akkor marad a WP AtivS.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4706 üzenetére
Tudod mit javasolnék!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4704 üzenetére
Szerintem a 100+ is oda tartozik, de ez egyéni vélemény.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4687 üzenetére
A legjobb példa a marketing elégtelenségére. Reklám nélkül nem megy hiába vagyok prémium gyártó, ha nem ismer az egyszerű ember, akkor veszi inkább a szifont, vagy a Samsung-ot.
-
Cyberpunk
félisten
Egyébként el kell mennem Abonyba! Muszáj még ebben a hónapban, de az cirka 200 Km csak oda, és jogsim, meg autóm nincs.
Szóval lesz egy két napos kirándulás.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4669 üzenetére
Mióta eladtam a Note-ot azóta ebben a legjobb, pedig volt már pár mobilom azóta.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Lehet van, de aminél ügyeskedni kell az szar. Ha én jó képeket akarok, meg beállításokkal vacakolni viszem a DSLR-t. Egy mobil az mobil, de nem ez a lényeg ne kelljen már szarozni vele ahhoz, hogy elfogadható képeket csináljon ez alap nálam! Pillanatot akarom lekapni, hát lehet tovaszáll az, mire belövőm jól.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4638 üzenetére
Vannak bunkók, ilyenekkel úgy kell bánni, ahogy ők viszonyulnak a dolgokhoz. Én megkérdezném tőle, hogy sietni tetszik e?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4616 üzenetére
Mindegy ettől még tok hater maradok.
-
Cyberpunk
félisten
Én tok utáló vagyok, szerintem ne vegyetek semmit.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4568 üzenetére
Én nem váltanék vissza WP-re szifon után, de most úgy vagyok vele, hogy a robotra sem. Majd ha lesz nagyobb szifon arra váltok.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4566 üzenetére
Nálam kiesik alapból, mert WP. A 920-as "élményeim" után nem szívesen vágyom oda vissza. Na meg most elégedett vagyok a szifonnal.
csúcs szuper fényképező ide, vagy oda. Nekem elég az i5 is mobil fotózásra, ha jobbat akarok viszem a "nagy gépet", nem béna mobillal bohóckodom.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4507 üzenetére
az igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest