- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gerjus
senior tag
válasz
zolikaDB #307 üzenetére
Hat amennyiben az aksi fontos neked mindenkeppen az E61 nekem is az van es bitang sokaig birja minden tesztben le is irjak mig az E60 az eleg siralmas amennyire olvastam rola en is ez a ket telo kozott vacilaltam !
206 MHz s a proci es 32 mega ROM ha jol tudom ....
Hogy miben jjobb a 9. es mint a 8 as nem tom meg kicsit uj ez a symbian dolog nekem de asszem visszafele nem kompatibilis .... -
-
Athos07
senior tag
Ezt tényleg nagyon sajnálom.
Én egy jó 2 éves 6600-t fogtam legutóbb a kezemben, és semmi baja sem volt, a joy tökéletesen működött (ekkor nyugodtam bele, hogy a 3230-é is valszleg bírni fogja) tehát jól meg volt csinálva ez a teló.
Nem olyan jutányos, de érdekes lehet: ha jól emléxem az EW-ben (?) 04.02-án a 6680 80k-ba kerül. -
geckowize
őstag
Ez sokkolo volt szamomra. Egy Nokia 6600 30ezer huf volt par napig?
Iyen se lesz tobbet.. Bar magamnak nem kellett volna, mert 3230amat nem fogom lecserelni, de orulnek, ha tobb okostelo tulaj lenne haverok kozott, mert akkor jobban ki tudnam hasznalni a telom adottsagait.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest