- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lolll3
tag
válasz
attosz1120 #31800 üzenetére
android ez egyértelmű
-
krisztian112
senior tag
válasz
attosz1120 #31875 üzenetére
Először is gondolom neked is van egy kívánságod, illetve a mini pro és az arc között nagy a szórás kijelzőméretben, tehát illene eldönteni, hogy miylen kijelzőméret lenne a számodra megfelelő. Ezek közel egyértelműen az arc.
-
fatal`
titán
válasz
attosz1120 #31875 üzenetére
Az acet semmiképpen a másik kettő meg nem is egy árkategória.
Mondjuk az Arc helyett megnézném az Arc S-t inkább (ha jól tudom árban kb ugyanaz, de az S erősebb). Ha van pénzed / nem kell Qwerty akkor Arc/Arc S, ha van pénzed és kell qwerty akkor Xperia Pro, ha kevesebb pénzed van, akkor Mini Pro.
A hardver mindben ugyanaz (kivéve az Arc S, ott 1ghz helyett 1,4ghz-n jár a cpu, talán a chipset is más, de ebben nem vagyok biztos). Esetleg megnézheted az Xperia Neot is (az egy billentyűzet nélküli Pro).
Samsungból esetleg SGS-t nézz, bár ha jól tudom, arra hivatalosan nem lesz ICS. Megnézheted még a Nexus S-t, ez is samsung (kb ugyanaz mint a galaxy s, csak lesz rá ICS), ezt csak függetlenül árulják, 70 ezer huf az ára most. Egyetlen hátránya, hogy nem bővíthető, így, ha nem elég a benne lévő 16GB ROM, akkor az kiesik.
Illetve vethetsz egy pillantást a Galaxy W-re, ez egy új samsung modell, gondolom lesz rá ICS.
-
Blyan
félisten
válasz
Android, egyértelmű Symbian mögött csak a Nokia van (ők is kezdik háttérbe szorítani), az Android mögött szinte az összes gyártó.
Másrészt a Symbian részesedése folyamatosan csökken, a droidé meg nő. -
Something_
őstag
válasz
attosz1120 #31802 üzenetére
Én egyiket se venném, de ha már választani kell akkor a samsung
-
Something_
őstag
válasz
Egyértelműen az androidnak.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
attosz1120 #31787 üzenetére
mint telefon,tudod amivel telefonálni lehet.nah,ezt nem tudja mindig...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
attosz1120 #31785 üzenetére
érintési minőségérzet kiváló.de mint telefon nem tökéletes...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
attosz1120 #31778 üzenetére
páromé vodás,amikor merülőben van az akksi,előszeretettel lefagy.mármint fekete kijelző,nem reaál, túl oldal meg azt hiszi kicseng...
-
Misály
addikt
válasz
attosz1120 #27557 üzenetére
Ha offline legalis GPS mindenfele mokolas nelkul akkor Nokia.
-
Ijk
nagyúr
válasz
attosz1120 #27553 üzenetére
Az N8-ban egy teljesen korrekt, remekül működő GPS szoftver van gyárilag, természetesen offline. Bár szerintem ennek a telefonnak a fényképező/videó a fő ütőkártyája.
-
picur220
veterán
válasz
attosz1120 #27553 üzenetére
A Galaxy S fosműanyag, ezen kívül rossz a GPS vevője.
A C7 abszolút nem éri meg az árát, az N8-at meg csak fényképezésre meg videóra javasolnám, jó GPS-re is, de annyit meg megint nem éri meg ráfizetni.
Az Ace szintén nem éri meg az árát, mert ott a Motorola Defy, ami erősebb hardverrel, nagyobb, és nagyobb felbontású kijelzővel jön, valamint vízálló, ütésálló, és még olcsóbb is néhol.Viszont ha vennél egy HTC-t, ott lenne a király HTC Sense felület, az árcédulához illő prémium anyaghasználat, a jó GPS vevő,
a GPS-szoftverrel meg lehet ügyeskedni. -
picur220
veterán
válasz
attosz1120 #27551 üzenetére
Nincs más alternatíva, vmi HTC vagy vmi? Mert én ilyen árban HTC Desire S-t mondanék, vagy esetleg egy WP7-est, mondjuk HD7-et vagy Omnia7-et.
A Nokiák előnye, hogy ingyen offline GPS van, és hogy stabil a szoftverük, na meg ébresztenek kikapcsolva, amit az androidosok nem csinálnak. (Bár szerintem tökmindegy...)
Aktív témák
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest