- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
Mandarinn #45771 üzenetére
Lehet véletlen is, 1 készülékből nem lehet következtetéseket levonni; 50000 okostelefonra van adat, 100 készülékből, 12 hónap alatt hány kerül szervizbe: ebben az iphone és a Motorola fej-fej mellett a legjobb, 2.3-mal, a HTC követi 3.7-tel, utána a blackberry 6.7-tel, majd a "futottak még" kategória következik, ebben van a samsung is.
Persze, elég itt is benézni a samsung topikokba, a leggyakoribb kérdések a szervizfutár, és az, hogy kinek, hány nap után került vissza, elsőre, másodikra, stb. -
premete
veterán
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
enginev3.0 #45725 üzenetére
Mondjuk nem "szaroztam" le, de a tények makacs dolgok: gyenge akku, gyenge kijelző, nagy szervizigény, zörgő fedelek, őskövület hardverelemek.
-
premete
veterán
válasz
enginev3.0 #45723 üzenetére
Egyszer szervizbe is óriási különbség 0-hoz képest. Bár szervizigényben még a HTC a harmadik legjobb, az utána következő, Blackberrynek fele, csak az Iphone és a Motorola jobb a HTC-nél.
Andidával nekem már elment a DHD 3 napot, viszont az atrix 4g/atrix2 már 5 napot, gyári akkuval is. -
premete
veterán
válasz
Rotate #45720 üzenetére
Dehogynem, rém gyenge az akkuja (azt hiszem, az enyém volt az első az országban).
Ezt mondjuk egy 10 dolláros Andida akkuval megoldottam, viszont többször volt szervizben, mint az előző 10 HTC-m egyúttvéve. konkrétan a DHD háromszor kérte, hogy vigyem ki az E_care-be, a többi egyszer sem. -
premete
veterán
-
-
premete
veterán
Lehet, hogy nincs mindenhol, de azt írta, vannak kapcsolatai.
-
premete
veterán
Viszont a Vodafonnak van Atrix 4G+Multimedia dock, az árba is belefér, valamint van rajta egy lebutított ubuntu (teljessé tehető, vagy Debian, gentoo is van rá), hdmi-t ad ki monitorra és egyszerre 3 usb-s eszköz csatlakoztatható, bill+egér például. Párhuzamosan fut a gsm szoftver és a linux, akkor a magokat és az 1 GB ramot elfelezik egymás között.
-
premete
veterán
Azért ICS az xperia őskövület hardverére is kb. olyan, mint windows 8-at tenni egy pentium I-es PC-re.
@TV 2 magos, 1 giga rammal szerelt készűlékeken már van értelme talán, de én sem értem, miért várják annyira, sok különbség nincs a GB és az ICS között a mindennapi használatban.
Sokan azt hiszik, hogy az ICS majd helyettük fog gondolkodni. -
premete
veterán
-
premete
veterán
Azért nem kellene a Cadillac-et a Suzukihoz hasonlítani.
A Samsungok közismerten szervizigényes cuccok, már a Samsung sem mer nagyobb felbontású/RGB-s amoledet beletenni az újabb cuccaiba, annyi kijelző ég be, foltosodik, sávosodik, hogy a futárok nem győzik hordani a telefonokat a szervizbe.
Nonszensz dolog az is, hogy kék szín ne legyen a kijelzőn, mert árt neki. -
premete
veterán
válasz
HerrMajor #44646 üzenetére
Az, hogy valamiről nem tudsz, még nem jelenti azt, hogy nem létezik.
Ilyen esetekben, illetve készülék vásárlásakor is hasznos tud lenni a google -
premete
veterán
válasz
HerrMajor #44629 üzenetére
Milestone 2 az már kifutó darab, az expansys 45 ezerért adta el a végén, nálunk gsm-boltokban még fellelhető, bolti garival 60-70 között. Alig használt Milestone 3-at a haver most akar eladni, 75 ezerért, az szerintem jobban megérné már.
Szóval 40-50 között még elgondolkoznék rajta, de 60-70 között már nem. Romok sem nagyon léteznek rá, Walterét kivéve. -
premete
veterán
válasz
lsebestyen #44592 üzenetére
Ha megbízható oldalon akarom olvasni, akkor ott van Dev oldala, a pdadb.net.
-
-
premete
veterán
válasz
MC Pite #44265 üzenetére
Bekapcsolt Google és időjárás szinkronizáció mellett, 2G, standby módban, minden eddigi Androidos telefonom fogyasztását lemértem, különböző romokkal és beállításokkal, ennek alapján (időrendben) a Desire/desire HD 4-5 napot tudott, a Motorola Defy 6, a Nexus S 6, az Atrix 8, a Razr 6, az LG Prada 3.0 7, a galaxy note 12 napot bírt. Ebben benne van, hogy a nem használt programokat, mint google maps, street, facebook és társait kiszedtem a rendszerből. Persze, 4-5 órás, folyamatos használat mellett. nagy fényerőn mindet le lehet meríteni, egy zalaegerszegi vonatozás esetén visszaúton már be kellett tennem a tartalék akkut a Note-ba is.
-
premete
veterán
válasz
MC Pite #44236 üzenetére
Mivel elmúltam már 50 éves, személyes tapasztalataimból merítve azt mondanám: vegyél vissza a lendületből.
A nulla tudású nokia sem tud hosszabb üzemidőt egy naprakész androidos telefonnál, ugyanolyan használat mellett, lemértem, onnan tudom.
Azt még hozzátenném, hogy akkor volt már Nokia 9000-esem, amikor még sokan nem is láttak olyant, vagy még nem is éltek, 16 évvel ezelőtt -
premete
veterán
válasz
lsebestyen #44213 üzenetére
Mióta használod a htc one v-t?
Régebben, amikor a HTC még jó telefonokat csinált, akkor is az első a sense leszedése volt nálam, az ICS pedig nem érdekel. -
premete
veterán
válasz
whabaky #44013 üzenetére
Egy Atrix 4G-t azért könnyen zsebre lehet vágni, mert kicsi a keret a kijelző körül, az 4 collos, de 70 alatt nem nagyon lehet hozzájutni; ami olcsóbb, 55 körül az LG 2X, de arról eléggé megoszlanak a vélemények, az új romokkal állítólag már használható. Egymagosoktól, fél giga rammal pedig az akadásmentesség és az ics nem nagyon jön össze.
-
premete
veterán
Nem létező problémákra linket sem tudok adni.
A gyári rom azért nem jó sokaknak, mert nem tudnak magyar nyelvű menü nélkül élni.
A Motorolák nem szoktak gyakran elromlani, leszámítva a Defy 2010. nvember utolsó 2 hetében készültek, azokban a mikrofont gyakran cserélni kellett, és is beadtam a Cordonhoz, másnap kész volt, a rootolással sem foglalkoztak. -
premete
veterán
válasz
kornellia84 #43886 üzenetére
Galaxy SII-t.
-
premete
veterán
válasz
t-shirt #43850 üzenetére
Csak a Desire HD már egy lefutott darab, volt nekem, talán az első az országban, a DHD miatt ment el a kedvem a HTC-től. Szerintem egymagosat már nem nagyon érdemes venni. Én a javasolt 2 közül a Motorolát választanám; hátránya, hogy nem láttam még gyári garisat, a Samsungra pedig van 26 hónap is.
-
premete
veterán
válasz
maggi1886076 #43679 üzenetére
Középkategóriás az már 2 magos, 1 giga rammal szerelt, hátha lejjebb mennek az árak, ahogy jönnek a 4-5 magosok. SGS2-t például láttam hirdetésben a héten 70 ezerért.
30-40 ezerért csak belépő kategória van, vagy használtak, azok sem mai hardverrel. -
premete
veterán
válasz
maggi1886076 #43676 üzenetére
Nexus one belső tárhelye annyi, mint a ZTE Blade-é, tehát normális használathoz első az app2sd-vel való bohóckodás, a Defy-nál nincs ilyen gond, illetve a Defy CPU és GPU is jobb.
-
premete
veterán
válasz
lipido #43657 üzenetére
Ebben vajon az arc repedezési hibáját javították-e?
-
premete
veterán
válasz
Rotate #43532 üzenetére
Vodafonnál 89 ezer a külön 27000 forintos multimédia dokkolóval együtt.
A gsm boltokban is full dobozos van, hdmi-kábellel, töltővel, adatkábellel, 1 év garanciával; persze, nem árt megnézni, hogy melyiknél veszi az ember, hiába ugyanabból a nagykerből szerzik be. Ezek legalább nem kiütött szolgáltatói cuccok, mert mind gyárilag független. -
premete
veterán
válasz
istnag #43520 üzenetére
Ezt is érdemes elolvasni szerintem.
-
premete
veterán
válasz
kriszraikone #43375 üzenetére
Azokra jó. Legfeljebb a Note a nagyobb kijelzője miatt még érdekes lehet, a T-nél van az is.
-
premete
veterán
válasz
kriszraikone #43366 üzenetére
Megéri. persze, az, hogy "számítógépet helyettesitené", elég tág kategória.
-
premete
veterán
válasz
CoolBoy323 #43361 üzenetére
A magyar nyelv csak rontja a felhasználói élményt.
-
premete
veterán
válasz
werszomjas #43324 üzenetére
Számít, főleg ICS-nél: nekem a 1024-ből van ~ 400 MB szabad; 512-ből -112 lenne.
-
premete
veterán
válasz
Rotate #43312 üzenetére
1, Faxomnak sincs kedve a futárt várogatni oda-vissza, amikor ott lakom a szerviztől 5 percre
2, Igen, a HTC szerviznél ilyen apróságot meg lehet várni, a Dell bemondásra küld új akkut futárral, másnap nálam van..
3, Szerinted mi köze van az akkuhoz a gyári, bontatlan töltőnek?
+1: nem vagyok kíváncsi az ACE-re, még 4 napra sem, úgyhogy inkább rendeltem az ebayen egy új akkut, 1500.- Ft-ért, hamarabb ideér, minthogy bevizsgálták volna. -
premete
veterán
válasz
Rotate #43310 üzenetére
Mértékadó portálokon olvastam, hogy a top okostelefonok:
1. HTC
2. Motorola
3. Samsung
Nem androidosokban pedig az Iphone 4s és a Lumia 900.
A garanciális szervizével pedig a Samsungnak nagyon nem vagyok megelégedve, pár éve egy garis Omnia javításáért le akartak venni 110 ezer forintra, tegnap bevittem hozzájuk egy Note-ot, akku panasszal, erre elhajtottak, mert nem volt nálam a gyári töltője (amit még ki sem csomagoltam), és 4 napig akarták vizsgálgatni az akkut -
premete
veterán
válasz
Rotate #43307 üzenetére
Nekem sincs Motorolám, de akkuban kiemelkedőek az említettek, és a Prada 3.0, illetve a Note is. A másik, - ahogy mondani szokták - minden cigány a maga lovát dicséri, és nekem volt a felsorolt mind, leszámítva az SGS II-t, abból csak 2 volt nálam, egyik, amikor megjelent, az első rommal, a másik kb. 2 hónapja, de csak tesztelésre.
-
premete
veterán
válasz
Rotate #43288 üzenetére
Kérdés, hogy mit nevezünk "felsőkategóriának"; szerintem a samsung nem az. ha az, akkor akkuban a Note szerintem jobb, illetve a Motorola Atrix 4g, atrix 2, Razr, Razr Maxx, Prada3 is.
Az 1 nap alatti lemerülés csak az első rommal volt, amikor kijött, de a következő romok ezt orvosolták. -
premete
veterán
A Note sem bír többet, mint a többi (jobb) készülék,azaz fullos használatnál 4-6 óra; a méretét könnyű megszokni, de utána visszaállni egy 3.7-esre, na, az a nehéz. Elsőre mondjuk ijesztően nagy, de úgy fél óra alatt megszokható. Flip cover-rel pedig még templomban sem tűnik fel, legfeljebb azt hiszik, imakönyv.
-
premete
veterán
válasz
Rotate #43166 üzenetére
Egyik fórumtársunk, akinek van/volt, még pár saját szempontot összeszedett:
"Nokia Lumia 800 hátrányai:
- kihangosítva gyengén szól
- Pentile Matrixos kijelző
- könnyen zsírosodó ház, de gyárilag jár hozzá szilikon tok
- kamera sokszor fókuszál félre és a fényváltozásokat lassan követi
- WP7 minden hátránya
- kamera körüli krómkeret könnyen karcolódik" -
-
premete
veterán
válasz
N.E.R.O. #42934 üzenetére
Szerintem nem érdemes, csak nem kell a slusszkulcs mellé tenni zsebben. Tudok az ebaynél jobb ajánlatot Atrix 4G, lapdockkal.
@Simtu: A Defy dupla, zajszűrős mikrofonja telefonálás közben kivágja a háttérzajt, a Black hátlapja eléggé gagyi műanyag, már zsebben is kopik. Persze, ez még mindig jobb, mint az xperiák, ahol a ház magától repedezik. -
premete
veterán
válasz
N.E.R.O. #42857 üzenetére
Ha annyira a vadi újhoz nem ragaszkodsz, akkor egy Atrix 4G-t javasolnék, az ~70-ért ~2-3 hónaposan elérhető; vagy újonnan 89, dokkolóval, amiből a dokkolót 10-12 ezer között el lehet adni. 2 évre tervezéskor én egymagosokat, fél GB rammal már elfelejteném, illetve az Atrix 4G-ben a gps, wifi, mobilnet is tökéletes, valamint az akku is nagyobb az átlagosnál. Romolás sem gond, mert nyitható a bootloadere, de a 2.3.6 gyárija is jó, valamint az ICS is várható rá a nyáron.
Új 2 magos ~ 70 magasságában csak az LG 2x lenne, de abban eléggé megoszlanak a vélemények, illetve még nem használtam, így nem merem ajánlani. -
premete
veterán
válasz
bazsy_ #42835 üzenetére
Azokkal komoly fenntartásaim vannak, viszont itt egy Atrix 4G+ Lapdock jó áron, ráadásul pár dologban a 4G jobb is.
-
premete
veterán
válasz
Ádám_ka #42787 üzenetére
Ha el tudsz menni 100 ezerig, akkor szerintem már ne vegyél egymagos, fél giga ramos készüléket, de az Atrix például webtop-multimedia dokkolóval, 2 év garival 89 ezer a vodafonnál (természetesen független a készülék és a szoftvere is EU retail, nem vodás)
A Defy+ kijelzője, illetve a többi, 3.7"-os nekem is kicsi, a 4.0, esetleg a 4.3 a bejövős. Mondjuk a Defy+-nak és az Atrixnak előnye, hogy szinte nincs kerete, így a készülék, ugyanakkora kijelzővel, kisebbnek tűnik. -
premete
veterán
válasz
Rotate #42692 üzenetére
Igen, a Razr az S2-vel van kb. egy szinten, hardverben és hekkelhetőségben talán az S2 valamivel jobb, dizájnban és anyaghasználatban pedig a razr; persze a vékonyabb ház miatt szélesebb és hosszabb valamivel. Ha a wifi nem lenne olyan gyenge a razrban, akkor az lenne a tutibb, az akku bővítése 3300 mAh-ra is sokaknak érdekes lehet, illetve az ubuntu párhuzamos futtatása a gsm rész mellett.
ICS-ben sem látok lényegi különbséget, bár az sgs2-re már kint van, ha nem is tökéletes, a Motorola (és az LG) még csak zárt körben teszteli, mert nem tökéletes még.
Már akit érdekel, mert én nem látok az ICS-ben sem világmegváltó újításokat, inkább csak sokaknak a kivetített vágyait, hogy az új operációs rendszer majd helyettük gondolkodik.
Azt mondjuk nem hiszem, hogy a pentile matrix szőrösségét sokan látnák, inkább csak írogatják, mert valahol olvastak róla. és közben azt sem látják meg, hogy például a kijelző besárgult.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest