Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Remittenda #2593 üzenetére
Gondolom tudod h az N560-at már nem gyártják-sőt az egész FuSi kiszállt a PDA gyártásból. Így már csak tényleg a készleten maradt utolsó db-okat árulják,nagyon kedvező árakon! Volt nekem is N560-anam,ez a PDA-m volt meg a leghosszabb ideig
-Enyémen még WM5.0 volt,egyik barátom még annó meggyőztem h Mio P560 helyett ilyet vegyen-szerencséje volt és egy WM 6.0-s ROM-mal vásárolta meg boltból- szinte 100% h főzött ROM volt,s h a bolt rakta fel rá. Azaz arra akarok kitérni h a WM6.0-nál nem lesz gond az SDHC kezeléssel,míg WM 5.0-nál necces,létezik driver-de kicsi az esélye h utána minden hibátlan marad( igo,wifi..)
A többit már tényleg a PDA-s topikban
Üdv.M -
runner 125
nagyúr
válasz
Remittenda #2577 üzenetére
Hali!
A "Milyen PDA-t érdemes venni?" topikban jobb helye lenne a kérdésnek..
Egyébként N560-hoz mit szólsz? Gondolom tisztában vagy a paramétereivel, + ~10k -ért fellehet bővíteni 128mb-ra a ROM-ot (ami ma már elkél..)
..de ah Saint_ is írta; HD,Omnia.. esetleg SE Xperia, Nokia 5800 Tube?
Üdv.M -
runner 125
nagyúr
válasz
Murderer69 #1789 üzenetére
Tapasztalatom ugyan nincs,de érdekes készülék...de nekem ez a Samu is tetszik
Egyedi a "fektett" kijelző.. van ebbe minden;beépített GPS,Wifi,Bt,..
Hajrá!
Üdv.M
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest