- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Peet
senior tag
Nekem akárki akármit mond, a windowsnál egyszerűbben kezelhető mai kornak megfelelő oprendszer nincs.
A linux jó, de a karbantartásához és kezeléséhez komoly szakmai ismeret kell, és persze internet ahonnan mindent be tudsz szerezni hozzá. A linux sok sok türelmet és kitartást igényel. Jól be lehet állítani, de a windowst is elég jól feltéve ha ért hozzá az ember.
A windowsos cuccokat akár honnan akár a chips-es zacsiból is elő lehet szedni. -
Peet
senior tag
Nekem fent volt egy daraig, de nem nagyon használtam.
Próbáltam 1szer egy filmet megnézni, de kellett neki egy divx. Leszedtem a linux alá való divx-et de 2óra próbálkozás után se tudtam felrakni, mert valami kernel fordításról magyarázott nekem meg rossz videokártyadriverről meg hasonló.
Mondjuk az tetszett, hogy az mp3-st alapból lejátsza egy winamp szerű lejátszóval.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magisk
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Renault, Dacia topik
- Apple asztali gépek
- VR topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest