Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
rATdrAgOn #33 üzenetére
Wowww.
Én is gondoltam rá, hogy de jó lenne eccer más vast is kipróbálni, és ugye sokan dicsérték péel a Mac-et, de már ez is k******* drága, hát még a SiliconGraphics, vagy Sun, vagy bármi. Otthonra max. a Mac megengedhető, de az se óccsó. És hogy a zember környezetében öllég kevés emberke használ ugyanolyat...
És úgy meg végképp esélytelen lenne ilyesmibe beruházni, hogy - leginkább anyagi okokból - még mindig p1-esen nyomomMeg persze amikor épp lenne zseton, akkor az ember inkább/előbb elcsajozza/sörözi/bulizza/jobb ruhát-ilyesmit vesz
. Amivel a divx múvik hiányát meg hogy azt hogy néha az elborultabban teleflash-elt oldalakat kínszenvedés megnézni, nem is vagyok elégedetlen.
Te milyen gépen nyomod, egyébként?
Érdemes-e valamely régebbi Debian verziót felnyomni? Hátha gyorsabb az adott vason, mint az új... Vagy itt nem így megy?
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest