- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Akkor gondolom cseszhetem az NTFS partíciós Windows XP-met
Ez a ''zokon veszi'' kb. mit jelent? Csak mert most 2-etten használjuk a gépet, én Linux-pt , apám meg Windows-ot. Nem hiszem ,hogy örülne neki, ha a Windows egyszercsak beadja az unalmast
Jut eszembe: mennyire nehéz ezt elindítani? Szóval megoldható az úgy, hogy megmondom neki, hogy ''ezt+ezt nyomja meg és menni fog a Windows''? Még ehhez kapcsolódik: mennyire terheli le ez a gépet? Mi neki a szűk keresztmetszet, a CPU, vagy a RAM? (remélem az utóbbi, mert abból elég sok van
)
U.I.:a topicnyitótól bocs az OFF miatt. -
Cathfaern
nagyúr
OFF
Polesz:
Említetted a vmware-t. Ezt lehet úgy is használni, hogy már fel van telepítve egy Windows, és azt használja? Vagy azt elindítva telepített Wint látja csak? (Remélem világos voltam)
ON
ftc:
Szerintem kezdésnek próbálkozz a Mandrake-kel. Szerintem az UHU-t _egyelőre_ jobb elkerülni (később egy nagyon jó, és könnyen kezelhető disztribúció lehet belőle. Csak még addig _sok_ mindent ki kell benne javítani. Talán majd a 9.1-es verzió ;)). Aztán ha érdekel a linux, akkor jöhetnek a ''komolyabb'' disztribúciók (Debian és társ.), ha meg csak használni akarod, akkor maradhat a Mandrake.
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest