Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Mint jelent h ''lapos gépből lenne''?
(mint pl. ami előttem van most? Desktop ház, alaplapra integrált minden izé, és a kártyák nem állítva vannak, hanem ún. ''riser card'' van rajta, és erre csatlakoznak immáron vízszintes (alaplappal párhuzamos) helyzetbe a kártyák.)
Vagy valami más?
Ami csak 32MB-ot lát SD slotban; szorzókat-frekit tudod?
(avagy pontos típusszámot, rá tudjak keresni neten?)
Ha sikerül edo ramot boltolnom, az se lenne rossz esetleg.
Ja, persze típusszám a másikra is dettó, persze csak ha megvan.
Mondjuk ha neked tényleg nem kell, akkor legfeljebb elmegyek érte; és ha nem javul a helyzetem tőle, legfeljebb visszaviszem, ha van rá igény. (ha Bp-i vagy, ennyi igazán belefér).
No de a linuxtól ugye eléggé eltértünk)
Ezzel átmehetnénk az ''Ingyen piac - reload'' -baTényleg, írtam oda is, nézzétek meg!
ON:
Mennyi időt vehet igénybe egy net-ről töltögetős telepítés?
Ki lehet-e szállni közben (dolgozni menni péel; illetve ha pl. lehal a net) és folytatni később?
Csak hogy próbáljam így, avagy inkább kerítsek cd-ket... (mondjuk per pill elég vacak a cd-m, úgyhogy húzok a netes telepítés felé...) -
j.bravo
addikt
Kösz előre is! (lap)
Most jut eszembe, monitort is kell majd venni hozzá, meg pótolni a végszükség miatt kikapott videokaresztDe az nem gond, monitornak is elég lesz egy 14'' svga, csak menjen 800*600 legalább 75 Hz-en, úgyhogy olcsón meg fogom úszni.
Debian anno a ''komolyabbik'', hozzáértést kívánóbb volt. Remélem azért elbírok majd vele -
j.bravo
addikt
Irodai csomag végülis nem létszükséglet, az office2k megy a jelenlegi p200-on tök használhatóan, ha suli vagy meló miatt kell, akkor majd úgy osztozkodom a családdal a gépeken (anya/kishúg úgyis csak netezik), hogy nekem jusson a dolgozós.
Persze ha majd egyszer eljutok odáig, hogy legyen egy működő linux, akkor majd próbálgatom, melyik megy el a gépen és jön be -
j.bravo
addikt
Lehet, h hülye kérdés: a Sarge v. Sid a Debian verziói? Azt hittem, itt is számok lesznek... (anno kolesz szobatárs 98-ban 2.x, ahol x=nemtomhányas Debiant gyűrt. Ő guru, v félguru volt, hiba volt, hogy nem tanulgattam meg akkor... a gépem akkor még jónak számított, és bár segítségre a személyetekben most is számíthatok, ő szobatárs mivoltából adódóan ott volt pár méterrel odébb, és akkor is elérhető volt, ha nem volt net
A fenti 2.akárhány az akkor mit jelent? Valami olyasmi dereng, hogy csak a kernelnek a verziószáma. Lehet?
Jelen esetben mit jelent h van-e netem? (Per pill 256-os kábelen nyomom, egy router van elfekvőben, azt beizzítanám és mehetne a mostani gépen is és azon is.)
Helyi hálóra gondolsz? Vagy... nem értem.
Elvileg az én lapom is támogat sdramot (1 sdram slot van rajta + 4 EDO/SIMM), csak az a baj vele, hogy max. 32-t. Hiába rakok bele nagyobb modult, egyoldalas, kétoldalas, mindegy neki, felét/negyedét látja, max. 32-t. Ja és persze csak az ősi, 66MHz-es sdramot eszi.
De ha jobb a lapod mint az enyém (aminél nem nehéz), és tényleg ingyér (ill. csoki, sör, stb) elvihető, akkor lecsapnék rá. Hány MHz-et hánnyal bír szorozgatni?
(Csak mert az enyém csak 50/55/60/66, és max 3x). A P100 gondolom azért nem jobb, mint az én procim, de ha adod, hozom
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest