-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Kaspersky Free-t használok néhány hete. Ezzel kapcsolatban kérdezem, van lehetőség ennél a verziónál VPN-t bekapcsolni?
-
Anubis_9
addikt
Többen tanácsoltátok a Kaspersky ingyenes verzióját, amit köszönök mindenkinek, fel is telepítettem. Azon gondolkoztam, van-e értelme a "Vizsgálat a háttérben" lehetőségnek, ami akkor fut le, amikor inaktívnak érzékeli a gépet. Egyszer végigfutott egy teljes vizsgálat, nem talált semmit. Ha új file-ok kerülnek a gépre, a másolás pillanatában úgy is ellenőrzés alá kerül. Véleményem szerint felesleges erőforrás pocsékolás, ha időről időre teljes vizsgálat fut le... Várom véleményeteket!
-
Anubis_9
addikt
válasz
fekete.puma #78539 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom. De azt hittem, hogy az ilyen jellegű támadás csak városi legenda, de nem. Saját szemeimmel láttam az átnevezett JPG-ket és a mellé csatolt angol nyelvű fenyegető levelet.
-
Anubis_9
addikt
válasz
fekete.puma #78537 üzenetére
Ez 2 db laptopra és egy asztali gépre ment. Telefonon nem használok semmilyen vírusírtót, józan ésszel böngészek ezen, ahogy a gépeken is.
Én igazából a külső támadásoktól félek, amikor lekódolják a képeket a gépen és úgymond váltságdíj ellenében lehet visszakapni őket. 2 ismerősöm is így járt eddig. -
Anubis_9
addikt
Sziasztok! 1 évig használtam 3 gépen Norton 360 Deluxe-ot, most járt le az előfizetés a napokban. Azon gondolkoztam, érdemes-e megújítanom (kb. 6000 Ft), vagy egyszerűen használjak ingyenes vírusírtót (Avast, Total360), mint régen. Valóban sokkal többet érne a Norton? Köszönöm!
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Holnap megyek egy barátomhoz, mert megkért, segítsek leirtani a gépéről egy beszedett vírust. Van még manapság boot-CD-ről indítható víruskereső? Nem merem egyből rádugni a pendrive-omat, nehogy hazahozzak valamit. Azt mondja, annyira kiakadt a gépe, csak csökkentett módban hajlandó elindulni (Win7). Várom az ötleteket. Köszi!
-
Anubis_9
addikt
válasz
blattida #39519 üzenetére
Sziasztok! Olvastam erről 4096 ransomware-ről és a Malwarebytes antiransomware progiról. A kérdésem az lenne, hogy aki NAS-t használ, az hogy tud ez ellen védekezni? Gondolok arra, hogy ha teszem fel, nem fut a számítógépe, akkor eleve nem aktív a Malwarebytes antiransomware. A NAS-ok hw-es tűzfala kizárja ezt a kockázatot? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest