Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Ok köszi. Lehet a frissítése ezért érdekes, ugye néha le van maradva a BD motor frissítése.
A ZA fent volt nekem egy darabig, nem fogta a gépemet, de van erőforrás igénye, nálam olyan 150-200 mb-t használt.
Plag: Én már egy ideje használom a Roboscant, eddig nem volt vele problémám. Az mbam eddig nem talált semmit, úgy hogy szerintem nem rossz a progi. Egyedül a frissítése ami nem százas, időként érdemes manuálisan ráfrissíteni. És tényleg nem erőforrás igényes. Nagyon észre sem lehet venni. Még egy negatívum: a telefont mikor rádugom a gépre, akkor ott a memórikartyát nem ellenőrzi automatikusan, mint pl a pendrive-ot.
-
Valami biztos nem okés az angol nyelvű Roboscan-el. De reméljük hamarosan javul a helyzet!
Ettől függetlenül jó a fenti cikk és meggyőző a program nagyon. Abszolút nem fogja a gépet és azért bőven fogja a vírusokat! Szóval, gyengének, vagy rossznak nem lehet nevezni. A másik gépemre feldobtam és meglepődtem nagyon.
Mivel egy fiatal program, biztos hamarosan kiforrja magát. Ettől függetlenül mindenkinek javaslom mint ingyenes alternatíva! -
A képet most készítettem a gépemen lévő KIS 2013-ról. Az 'a' patch fent van, de igazán nem vettem észre semmit extrát, annyit, hogy az FF 14-be ismét beépülnek a moduljai.
Sőt! Az FF 14-ben már magyar nyelvűek a modulok, tehát a magyar nyelv is készül keményen. Remélem, arról is hamarosan be tudok számolni..Szóval nyugi a fenti verzió fog megjelenni. Amiket meg találsz, azok a Win8 miatt készülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest