- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
-Nomad- #57246 üzenetére
A legnagyobb baj szerintem, hogy sokszor a két véglettel találkozom:
1. akik itt is mozognak a fórumon, hozzáértőbbek, óvatosak, stb. nekik kb. bármelyik ismert védelem jó
2. akiknek kb. gőzük sincs az egészhez kattingatnak jobbra balra elhiszik ha szifont nyerhetnek stb. ők is kb. bármit használhatnak mert előbb utóbb saját magukat csinálják kiErről a jelszó ellenőrző kiegészítőről az jutott az eszembe mikor a 360TS jelzett a felhasználónak hogy gyenge a WIFI jelszava és változtassa meg és erre mekkora nagy dráma kezdődött a neten ez a kieg meg kb. az összes jelszavadat csekkolja.
-
Cs1csó
titán
-
-
válasz
-Nomad- #56773 üzenetére
megváltoztatod a jelszavad, kijelentkezel (mondjuk gmail esetén) a csatolt szolgáltatásokbol amiknek hozzáférésük van a fiokodhoz. Kb ennyi a max tennivalód.
Utánaolvastam; a szivárgásrol még annyit hogy attól hogy a listában vagy még nem feltétlenül jelenti azt hogy a jelszavad is megszerezték, vagy ha igen, akkor az lehet akár több évre visszamenőleges jelszavad szerezték meg, ami már rég érvénytelen. Ha a jelszavad biztonságárol meg akarsz győződni, illetve hogy benne van e a listában (mondjuk nem az összes létező pw páros van ebben az adatbázisban) akkor itt győződj meg róla Pwned Passwords -
junior11
veterán
válasz
-Nomad- #56775 üzenetére
Nekem is így van régóta fontosabb fiókok esetén (MS fiók, Gmail, Twitter, Facebook, Instagram stb).
Amúgy mi a véleményetek, tudom itt off, de ha már szóba kerültek a jelszavak, ti milyen módon tároljátok őket? Nálam eddig a böngészőkben vannak (Chrome és Edge), de nem tudom, mennyire biztonságos ez, vagy váltsak pl Lastpassra, régebben használtam rövidebb ideig, de nekem elég körülményes volt a használata... Mi a véleményetek? Köszi.
-
junior11
veterán
válasz
-Nomad- #56773 üzenetére
Nekem is van vagy három mail címem már évek óta az említett oldal listáján, jelszóval együtt. Az Outlook fiókomat, mely egyben az MS fiókom is, állandóan be akarnak lépni, évek óta, főleg kínai Ip, az MS oldalán a legutóbbi tevékenységek részen szoktam ellenőrizni, mindig sikertelen szinkronizálás, imap. Három havonta jelszó csere nálam, ahogy más fiókok alatt is és továbbra is aktív legyen a kétfaktoros hitelesítés, ahol elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest