- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Hermina49
csendes tag
Sziasztok. Avira Antivir Personalt használok Win 7 saját tüzfalával.,megelégedéássel. Most kaptam egy Avira ISS hathonapos promót.és van egy F Secure Internet Security hat hónapos promón,érdemes e lecserélnem valamelyikre,egy közepes erősségü gépen,? Szerintetek melyik a jobb és miért?Ha az Avira ISS-t rakom fel,előtte le kell törölnöm az Avira free-t ,vagy atumatikusan telepithetem rá az ISS-t.Előre is köszönöm a válaszokat, mindenkinek további szép napot. Üdv Hermina 49
-
Hermina49
csendes tag
Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni.Avira free virusirtót használok, meg vagyok vele elégedve,csak mostanában van egy problémám vele nem, enged megnyitni oldalakat,amit a VOT nem jelez fertőzötnek,,ezt irja ki a böngésző "Próbálja meg hozzáadni a következőt: Google Chrome mint engedélyezett programot tűzfala vagy víruskereső szoftvere beállításainál. Ha már engedélyezve van, kísérelje meg törölni az engedélyezett programok listájáról, majd újra hozzáadni." Nem tudom hol kell hozáadni ,ha valaki tudna segitenni nagyon megköszönném. Mindenkinek további szép napot Üdv Hermina 49
-
Hermina49
csendes tag
Sziasztok. Megkaptam az F-secure IS 2011-es kulcsot .Azt szeretném megkérdezni ,hogy lecseréljem -e az Avira Free-t, Két hónapja használom de semmit nem szedtem be vele ,pedig elég huzós oldalakon is megfordulok.Fent van melette az MBAM pro ezt hetente futtatom , de ezidáig tiszta a gépem.Nem fogja a gépet . a netet,nagyon JÓ!!!,AWin 7 saját tüzfalával.használom.Mit ajánlotok lecseréljem ? Mindenkinek további szép estét. Üdv Hermina 49
-
Hermina49
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni hogy az F-Secure Othoni béta változata tud magyarul?és menyire fogja a gépet,és a netet mert nem egy csucskategóriás gépem van.Érdemes e megpróbálnom? Előre is köszönöm a válaszokat. Minden fórumozónak BUÉK.
-
Hermina49
csendes tag
Sziasztok. Egy tanácsot szeretnék kérni?.Az unokám gépére feltettem az Avira Free-t ,Win 7 saját tüzfala mellé.Kell valamit állitani a tüzfalon, vagy az alap beállitások,.megfelelnek?A gépet legfőképpen játékra,és néha internetezésre használja(9éves).Előre is köszönöm a válaszokat.és mindenkinek BUÉK.
-
Hermina49
csendes tag
Hello, AD BLOCK reklámszürö Malwarok ellen?http://dirtywindows.ucoz.ru/forum/10-142-1#2214
-
Hermina49
csendes tag
válasz
Neil Watts #43078 üzenetére
Hello. Próbáld ki az uj COMODO INTRENET SECURITY PREMIUM-mot. Nagyon szuper gyors, ,nem lassitja a gépet . Csak ajánlani tudom. Kipróbáltam a többit is amit leirtál, de nekem ez jött be a legjobban.
-
Hermina49
csendes tag
Sziasztok.Az F-Secure IS 2011 -hez van magyarnyelv
?
-
Hermina49
csendes tag
Sziasztok. Sikerült már valakinak aktiválni a 90 napos Norton Intrnet Security 2011-es promót. Mi a tapasztalat,Müködik?
-
Hermina49
csendes tag
Gratulálok az irásodhoz. Ilyen részletes és jóellemzést rég olvastam. Anyira felkeltette az érdeklődésemet ,hogy lehet kipróbálom a 90 napos promóciós verziót. Ha segitségre lenne szükségem fordulhatok hozzád tanácsért..Mégegyszer gratula.,és szép napot mindenkinek.
.
-
Hermina49
csendes tag
Sziasztok. Ezt találta az AVG INTERNET SECURITY 2011. Fertőzés Trójai faló GENERIC 19 AQL.
-
Hermina49
csendes tag
Sziasztok. Kipróbáltam az AVG INTERNET SECURITY 2011-et és nagyon kellemeset csalódtam benne. Meg talált olyat amit az Avast és a Comodó Fw simán átengedett. Nem fogja a gépet ,gyors és. magyarnyelvű.Szerintem nagyon szuper.
További szép estét mindenkinek.
-
Hermina49
csendes tag
Sziasztok. Az uj MBAM béta nem engedi frissiteni a Comodó tüzfalát. tudtok ebben tanácsot adni. Mindenkinek szép hétvégét .
-
Hermina49
csendes tag
Sziasztok. Az MBAM uj bétája kb 2- szer gyorsabb a régi verziónál. Nálam agépet 1perc 45s alatt vizsgálta át ,az előző verzió 4perc 5s -a helyet.
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest