- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
Hermina49 #48151 üzenetére
Ott más lesz a baj, ingyenes Avira nem tartalmaz webvédelmet. WOT-ra meg nem szabad alapozni.
-----
Kivételek hozzáadása:
~ Configure AntiVir \ Scanner \ Scan \ Exceptions \ (keresés alól itt tudunk kizárni elemeket, akár egész mappákat is)
~ Configure AntiVir \ Guard \ Scan \ Exceptions \ (állandó védelem alól tudunk ugyancsak kizárni elemeket) -
sznorbi2
senior tag
válasz
Hermina49 #44861 üzenetére
Ezen kényelmesen elszaladgál az F-Secure bármelyik programja. Az én gépem 1 magos Intel procis 2.8 GHz-s és csaknem észrevétlen rajta.
Csak most olvasom, hogy nem magyar a Computer Security, pedig már évek óta legalább 15-20 nyelv volt beépítve mind a Beta, mind a végleges verziókba.
-
blattida
nagyúr
válasz
Hermina49 #42456 üzenetére
Mármint a flash scan, mert a teljes vizsgálat messze nem gyorsult ennyit.
Én többet vártam tőle...pláne ennyi idő után...lehet, hogy most fasza új algoritmusok is dolgoznak benne, de hogy az aktív kártevők blokkolása és eltávolítása nem javult szinte semmit, az biztos.
Ettől függetlenül jobb, mint az 1.46-os, ez tény, de nem sokkal.Majd az 1.60-as...
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest