- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
Füleske #19576 üzenetére
én úgy érzem tiszta, de érdemes lenne feltölteni valami elemző oldalra. ha megnézed panda, kaspersky, bitdefender, avg, mcafee, mse, symantec - azaz az elismertebb programok többsége, sőt még a Jiangmin (!!
) szerint is tiszta. sophosnál, ikarusnál (a-squared) elég gyakori a false positive, a dr.web, K7, meg eSafe valahogy nekem nem hiteles.
bwoay:
-
L7wy
őstag
válasz
Füleske #16064 üzenetére
Hallottam olyanokat h matousec semmit sem ér...(szóval nem állítom, csak hallottam) mert állítólag alapbeállításokkal tesztelnek, és Avira így gyenge, állítólag ha be van konfigolva rendesen, akkor nem olyan gyenge...(tűzfalakhoz nem értek, lehet h badarság az egész... mindenesetre nekem megteszi
)
-
-
-
válasz
Füleske #8532 üzenetére
Effektíve [ezen] a teszten lecsúszott a Norton a 96%-val. Szóval, az Avira és Kaspersky magasan vezet. Sőt! Ezek a tesztek sem szavahihetőek, mert ezen a teszten 1 hónapja, a Norton megelőzte a Kaspersky-t!
Isten igazából, ahány teszt, annyiféle eredmény. Egyiknek sem lehet hinni. A valaós és saját tapasztalatok a mérvadóak. Ezek sajnos mást mutatnak. -
-
válasz
Füleske #7031 üzenetére
A tűzfala, az tényleg kiválló! Abszolút megerősíthetem, mert használtam.
Viszont ki kell fornia magát ennek a komplett csomagnak. A BoClean nem volt nagy szám. Annál például bármelyik ingyenes spyware program többet tudott.Ezt megint alátámaszthatom, mert használtam.
Az antivírus részével, szerintem még várnék. Az oka, nincsenek teszteredmények róla, nem tudjuk honnan van, stb.
Szép, hogy fejlesztenek, de én inkább maradok a régi nagy neveknél. -
Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest