- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
válasz
Roxbury #49472 üzenetére
Nyár elejére ígérik, és amint láthattad elég sok változás lesz benne...
A publikus beta pedig hamarosan, gondolom ez heteket jelent.
herb555: teljesen ingyenes, nem fog nyúlni a könyvjelzőzött oldalaidhoz, csak a böngésző ideiglenes fájljait törli, amit gyorsítótárazott. Kipucolja a cookie-kat is.
-
-
vargadani
tag
válasz
Roxbury #48726 üzenetére
nekem egy informatikus rokonom azt javasolta, ne nagyon váltogassam a védelmi rendszer teljes felépítését. nekem mikor kék halál stb volt a gépemen, az azt követően ment rá, miután leszedtem a nodot és helyette az avastot,majd utána az avirát tettem fel. egyik sem talált semmi vírust (+spybot +mbam +win7defender), mégis teljesen meghalt a gépem. örültem, h legalább a két adattároló winyóm megmaradt.
lehet hogy nincs köze hozzá, de tanulságos lehet -
válasz
Roxbury #48713 üzenetére
Az egyik gépemen a PCAV 1.4 olyannyira ráugrott a COMODO FW telepítésére, hogy vagy 10 percig alig mozdult a gép, közben meg 100%-os CPU használat.
Ok a gép már nem új, így a CPU egy Intel Pentium 4 D 2.8Ghz-cel 1,5 GB Rammal és Win 7-tel, de akkor is... Ez a jelenség arra hasonlít, amikor a Nodos gépen egy *.*exe kiterjesztésű fájlra ráugrik a kergető, és van úgy, hogy több percig is elszórakozik vele mérettől függően...
Ja és az általad belinkelt Panda teszt sztem nem a Cloud változattal futott...
-
válasz
Roxbury #48697 üzenetére
Csak saját felelősségre, ezek a régi változatok, bár adatbázisukat tekintve megegyezhetnek, de védelmi képességük közel sem hasonlítható a maiakhoz. Nem egyszer tapasztaltam már meg, hogy a 2.7 vagy 3.0 után a 4.2 talált vírust az adott rendszereken... Nosztalgiázni ebben az esetben nagy merészség...
-
válasz
Roxbury #45389 üzenetére
Sztem egy kategória, plusz annyi, hogy a nodnak van webfiltere és jó a heurisztikája, amíg az ingyenes avirának nincsen sem webfiltere, sem proaktív, viselkedéselemzős védelme. Heurisztikája sztem van. Mondjuk abban sem vagyok biztos, hogy rootkitvédelemmel ellátott-e a free avira... Szóval ha már ingyenes akkor Avast! vagy AVG megoldásain is gondolkodnék az Avira mellett...
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Spórolós topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest