- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
HarryPotter #8780 üzenetére
Én még mindig nem látom hol is van kiemelve, hogy a kimenő adatszűrés mennyire fontos. Azt viszont látom, hogy fontosnak tartja a viselkedés elemzést...ergo ha már bejön vmi akkor 1-2 megmozdulásából ki lehessen szűrni. Megjegyezte, hogy program programot fog használni kifele menet így a lebukás esélye elég kevéske.
Tehát...ahogy írtuk...a tűzfal egyfajta tűzoltás...sok gépnek rendszergazdija vagyok comodo+za vegyes körettel felvértezve 50-50% megosztásba...őszinte leszek...sose láttam, hogy azok bármit is találtak jeleztek volna...húgomnál volt fent mind2 a 1-1 évig. Betanítás után azon kívül, hogy lassítottak észre se vette őket, pedig Ő a gátlástalan user kategória, ha netről van szó.
Szóval Én maradok egy rendesen optimalizált tűzfalnál amit észre se veszek...ami mellé x64en ajánlott egy villámgyors nod32 vagy egy avast. A géped gyors marad és védve van...
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged